Death rally – Autózás életra halálra

1996 egyik legismertebb autóversenyzős ügyességi játéka. A lényeg végül is egyszerű volt, teljesíteni kell a kanyargós pályákat, és minél előbb célba érni. A helyezésekért értelemszerűen pont, és persze pénz járt. Amivel viszont több volt a Death Rally, hogy lehetett mindenféle harci dolgokkal felszerelni autónkat. Szöges lökhárító csak a kezdet, mert autónkra fegyvert, és aknásító berendezéseket is vásárolhatunk.


Így természetesen nehezebb célba érni és esetleg tartani első helyünket, ha közben folyamatosan jön az ellenfelek golyózápora. Főleg, hogy ugye nem vagyunk sérthetetlenek, tehát, ha sokáig álljuk a nyomást, meglehet hogy “meghalunk”, és ekkor számunkra véget is ért a verseny, és már autónkat is elfelejthetjük. Úgymond előrről kell mindent kezdeni, persze a pénzünk megmarad. Mindig három pályán indulhatunk minden körben, amiknek persze más-más a kiért nyerési értéke mind pénzben, mind pontokban. Persze egy nehezebb pályán durvább autók és még durvább ellenfelek várnak ránk. A death rally hosszabb távon, és rövidebb versenyekre is teljesen alkalmas, és jó időtöltés. Sajnos ez a játék is Dos-os, és nem is létezik nagyon más verziója. Egy korlátos lehetőségű (minden körben van amit nem vehetünk kocsink felszerelésére) verzió érhető el, ami innen is letölthető. Remélem ezzel a játékkal nem csak én tudok nagyon sokat játszani. Persze semmi képpen se munkaidőben!!! :) Ugye Laci? :D

A sharware program elérhető itt is.

hi_t1.jpg

hi_t2.jpg

hi_t5.jpg

hi_t6.jpg

screen05.jpg

Death rally – Autózás életra halálra” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Sziasztok!

  Honnan tudnám én letölteni ezt az olds cool játékot, amit nagyon bírtam csíra koromban?
  Lécca írjátok már meg nekem vagy küldjétek el e-mailben!
  Előre is köszike!
  Imádom ezt a játékot!
  Na pápá!

 2. Nagyon jó játék volt akkoriban és még most is jó el lehet szórakozni vele. Egyébként úgy tudom, hogy a híres finn democsapat, a Future Crew tagjai készítették a játékot. Az ő művük pl a Second Reality nevű demó és a Scream Tracker zeneszerkesztő progi. A (zene)modulok idejében ezekkel készültek az .stm és az .s3m formátumok.

 3. fuhh.. pont most nyomtam végig ..imádom.
  Jah és Mac-en! a piratebay-en vagy egy 8sorozatbol állo classic game pack mac osx-re. Ez a gyöngyszem is köztük volt:) még mindig imádom:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük