Xorp Blog Podcast

Month: december 2005 (page 1 of 8)

Boldog Új Évet!

Eredményekben és boldogságban gazdag új évet kívánok, minden kedves blog olvasónak!

Mac OS X Tiger Zsebkönyv – magyarul

Az első Mac OS X Tiger használatát segítő magyar nyelvű zsebkönyv – a kiadvány az újdonságok mellett, mint az új Spotlight vagy Dashboard, a Unix rendszerről is tájékoztatást ad.
Continue reading

Már kapható a kutyáknak szánt mobiltelefon!

A kisgyermekek és az idősek után már a kutyák is speciális mobiltelefont kaphatnak. Lol! :)
Continue reading

ReactOS

A ReactOS készítői honlapjukon Karácsony másnapján tették közé a Windows NT-t utánzó nyílt forrású operációs rendszerük legújabb változatát. A frissen megjelent ReactOS 0.2.9 legfontosabb hazai vonatkozású újítása a teljes értékű magyar nyelvi fordítás ill. a magyar billentyűzetkiosztás támogatásának bevezetése, amelynek köszönhetően immár anyanyelvünkön is képesek lehetünk az ingyenes operációs rendszerrel történő kommunikációra.
Continue reading

Treasure Box

Aki szereti az ötletes, Monthy Piton + Incredible Machine játékokat, annak ez az oldal valószíznű tetszeni fog. A kis flashes játék lényege, hogy megtaláljuk az elvesztett kincset, és ezt úgy tehetjük meg, hogy a kis piros golyóbisunk útját egyengetjük a történet folytán. A feladatunk nem nehéz amikor megáll a történet, akkor meg kell találnunk, hogy hova kell kattintanunk (vagy mást csinálnunk az egérrel), hogy tovább folyhassanak ez események. Nem igényel sok időt, kb 2 perc ráfordítás elég.
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑