W.A.T.T.k.s Játékok

Nagyon örülök hogy többek között én lehetek az egyik, aki e magyar fejlesztők két egyszerű játékot mutathatom be. A WATTks teamnek más részről is vannak nagyon hasznos projectjei, de most maradjunk csak a játékoknál. Nem kell persze szuper 3D-s grafikákra gondolni. Az első program neve pontMilliomos. Ez mint a nevéből gondolhatjuk nem mást mint egy Legyen Ön is Milliomos játék.

A programot egyszerűen át kell dobnunk az Appliactions mappába majd indíthatjuk is. Nincs cicomázva. Egy ablak fogad minket amiben jelennek is meg a kérdéshez párosuló (4) válaszok. Ezek közül választhatunk. Lehetőségünk van passzolni egyszer, és egyszer megfelezni a válaszlehetőségek számát. Minden jó válasszal pedig pontokat gyűjtünk.

pontmilliomos

A másik egy egyszerű gyerekeknek készült memória játék, keresdMAC névre hallgat. Ez az alkalmazás is társához hasonlóan egyszerűen “telepíthető”, majd indítás után ki kell választanunk a kártyák megjelenési témáját. Itt azt határozhatjuk meg a megjegyezendő ábrák milyen képeket mutassanak. Alapból jó sok fajta választható Majd szépen kettőt-kettőt felforgatunk, és ha egyezőt találunk eltűnnek, ha nem, visszafordulnak.

keresdmac

Mindkét játék itt érhető el.

Categories: Informatika, Játékok

1 Comment

  1. Remem meg sok hasonlorol beszamolhatok ezzel a teammal kapcsolatban.

    Mellesleg a PortHU widgetet is ok csinaltak :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: