Xorp Blog Podcast

Újra visszatért a Xorp Blog!

Hölgyeim és Uraim!

Sikerült, úgy néz ki minden visszaállt a rendes kerékvágásba. Ez a több mint 3 hónapos kiesés azért eléggé megviselt. Viszont annyi dolog történt velem és körülöttem, hogy talán jobb is hogy minden így alakult. Tudjátok, a sors! :) Akkor viszont nézzük pár szóban mi is történt…

Ugye első körben beütött a krach ugye. Teljesen kihúzták ezzel a domain dologgal alólam a szőnyeget. :( Akkor amikor hallottam hogy 60 nap csak az mire újra regisztrálhatóvá válik a domain… és utána még kb. 3 hét mire újra regisztrálódik is. Viszont mit volt mit tenni, átkozódás, fenyegetőzés, és öngyilkosság helyett inkább azt választottam, hogy régebbi nagyobb szabású terveimet elkezdem megvalósítani. Persze ebben a bejegyzésben nem lőhetek le mindent, de az első egy új felület megteremtése volt. Mivel már eddig is több oldal működött a Mac-es tartalmakat kiszolgálva, létre akartam hozni egy egységes designt, felületet amit mindenhol használhatok. Ennek első lépése a legfontosabb oldal megreformálása, a blogé volt.

Regi xorp blog

Ez ahogy láthatjátok elérte a végső fázisát. Az biztos hogy teljesen megváltozott minden, de ez célom is volt! Fel akartam hagyni a régi fehér-zöld színekkel. Az alap ötlet pedig a Mac-es, Leopárdos színek megvalósítása volt. Ezt a designt bár az én ötleteim alapján, de Veres Tibor grafikus (www.dlight.hu) valósította meg. A blogon elérhető tartalom változatlan formában elérhető, továbbá a fellelhető funkciókat is próbáltam maradéktalanul átvinni ebbe az új designba. Több kevesebb sikerrel. :( Mindenképp várom a visszajelzéseteket, ha valami nem lenne jó, máshogy kéne lennie inkább, stb.

Categories: Általános

Új vétel: iMac 24” » « Xorp.Hu elérhetetlen

9 Comments

 1. Végre… már rég vártam, hogy visszatérsz!

  A színei nagyon jók az oldalnak, a grafikában meg én jobban szeretem az egyszerűséget…ez szubjektív.

 2. Végre!
  Megvolt a nyári szünidő (csak az RSS olvasóm szomorkodott), és szeptemberre újra indult az oldal. Jó lett a design, mindent fontosat elsőre meg is találtam, úgy hogy gratulálok!

 3. Valamikor a múlt héten gondolkoztam el a feed törlésén. Örülök, hogy nem tettem meg. :-) Isten hozott újra a világhálón!

 4. Bejön a design, jó újra olvasni! :)

 5. Örülök, hogy visszatértél! Nekem is tetszik az új külcsín. Csak egy picit széles nekem. A bal oldali üres tér lehetne keskenyebb.

 6. Na vegre! Udv ujra az infosztradan!!!

  :D

  Kicsit szokatlan meg az uj design, de gondolom majd megszokjuk.

 7. Szerintem meg csak a jéghideg coca cola az igazi!
  üdv újra a grundon!
  köszi a proxyt! juhééé! :D

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: