Újra München

Sajnálatos módon egyszer csak megszűnt a rendszeres híradás a blogon. Ez annak köszönhető, hogy váratlan lehetőség nyílt előttem a ismételt müncheni munkavégzés által. Bár maga a lehetőség, mint pletyka régóta keringett, de a konkrétumot, eddig legalábbis nem lehetett hallani. Az utolsó hét kedden fixálódott le, hogy utazom vasárnap Münchenbe. Inkább bele se megyek abba, hogy ez milyen szervezést jelent, de összekaptam magam, és mivel amúgy is szabadságon voltam, halált megvető bátorsággal felkészültem a kiküldetésemre.

munich

Az eredeti terv szerint 10 hónapot, azaz a teljes 2008-as évet kint kellett volna tölteni. Ami számomra még épp nem kizáró tényező volt, csak ugye azt meg is kell ám fizetni. Nem sikerült nagyon zöld ágra vergődni, így azt a köztes dolgot választotta a cégem és én, hogy három hónap lesz csak a kiküldetésem.

Pénteken még a kollégák csaptak nekem egy igazán jó, és hangulatos búcsúztató bulit, ami után 0 kedvem volt menni bárhova is. :( Elképzelhető mennyire sok kedvel jöttem ki. Viszont rá kellett jönni, hogy ez van, tehát össze kaptam magam, és belevetettem magam a kalandokba, mondván hozzunk ki a legtöbbet a helyzetből, azóta is azon vagyok :)

Sanyi kollégámmal kettesbe, a kocsiját teljesen fullosra pakolva indultunk el a közel 1000 km-es túrának. Mondanom se kell, hogy az egyik Európa szerte legviharosabb nap volt. Utána való napokon folyamatosan a károkat, és különböző állapotokat bemutató katasztrófa filmbe illő műsorokat sugároztak a televízióban. Na ekkor közlekedtünk mi is.

Hihetetlen volt, ahogy az elég jól megrakott kocsit is durván dobálta a szél. Tíz percenként felváltva, és kombinálva is jött szél, napsütés és eső. Visszagondolva elég sok minden miatt kellett volna aggódnunk, de mi csak üvöltöttük a zenét és poénkodtunk.

bmw_welt_home

A közel 10 órás utat persze megspékeltük egy kis eltévedéssel is! :) Ez van, ha az ember GPS nélkül indul el ismeretlen vizek felé…

Viszont jelenthetem, egészségben, egyben megérkeztünk, beköltöztünk és újra a BMW kötelékeiben felvettük a munkát. Ez volt az oka a hosszabb kiesésnek, pedig lenne miről és mit írni. Apple háza tárjáról, és Müncheni dolgokról egyaránt. Ez az állapot úgy érzem fen fog még állni egy ideig, mert müncheni lakásomban még továbbra sincs internet, pedig főnökeim által első naptól be volt ígérve… :)

A közeljövőben viszont újra erőre fog kapni a blog ígérem. Addig is kitartást, és jó olvasgatást.

Újra München” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük