Új Szavazás: Használsz-e RSS olvasót?

Mivel új szavazást kellett kiírnom, ezért azt próbálnám felmérni, az olvasók közül mennyien élnek e kényelmi technika használatával. Remélem aki, most hall először erről az elolvassa ezt a cikket, és megnézi ezt a videót, miért is jó. Kérem szavazzatok. A szavazás a jobb oldalsó menü alján található meg, vagy itt.

Új Szavazás: Használsz-e RSS olvasót?” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Ez igaz, es termeszetes neked vagy nekem. De nem mindenkinek. Azert is teszek fel ilyen kerdest, hogy valamelyest felhivjam erre az emberek figyelmet. Hogy ezzel egyszerubb az elet… es tessek hasznalni!

 2. hmm igen, ez valoban jo otlet. Publikalt stat meg van 1 fele a jobb oldalon a sidebarnal. Vagy nem tudom mire gondolsz. Apache statot majd januar elejen fogok eves szinten publikalni. Addig csend es hullaszag. :)

 3. Authorsnak tekint mindenkit akit beregelsz, ha tud irni ha nem. Van admin, es miszterx user. Ezen tul 2en kaptak ismerosok accot, mivel ok sokat commenteznek, megkonyebb legyen az iras. Ennyi kb… Emailra gondoltam en is :D De szerintem ne bonyolitsuk tul a dolgot :)

 4. Igen, standalone asztali rss olvasót kéthetes kikopási periódussal. Mindezt azért, mert nagyon utálom az ‘és azt hol olvastam, hogy’ jellegű kérdéseket. A választott program a Vienna.

 5. Egyetlen bajom van ezzel az RSS dologgal, mégpedig hogy sokak blogja úgy néz ki, hogy első bekezdés félbe van vágva, és a tovább mögött folytatódik. Pl ez is :)
  Ez így teljesen használhatatlanná teszi az RSS-t, mert így oda kell lépni az oldalra.
  Egyébként google readert használok.

 6. Nálam a világhálónak ugrás úgy néz ki, hogy: Gmail Google Reader megnyit és usgyi. (Macen ez: Mail Newsfire megnyit és uccu neki. Illetve itt a megnyitást képletesen értem, mert mint tudjuk, OS-ben nem igazán kell bezárogatni a progikat :)) Már nem is tudnék visszaszokni a “Portálstartra”.
  Én is szoktam hirdetni az igét az ismeretségi körben, de érthetetlen módon valóban nehézkesen megy. Gyakran szembesülök olyan visszakérdezésekkel, hogy “Mi az az ereses?”, ami mindig megdöbbent.

  Közel 100 RSS hírfolyamom van eltéve, és folyamatosan bővítgetem.

  megj: Ez az előnézetes írás nagyon kényelmetlen. Lassú.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük