Új Menüpont: Kommentárok

Mivel most már valamelyest felpezsdült a bejegyzésekhez hozzászólók száma, ezért jónak láttam a jobb oldali menüsorba kihelyezni egy Kommentárok menüpontot, amely az utolsó három friss hozzászólást írja ki. Konkrétan azt, hogy melyik bejegyzéshez, mikor, és hányan kommentáltak már. Remélem hogy ezt a dolgot is hasznosnak fogjátok találni. Jó blogolást.

Új Menüpont: Kommentárok” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Ennek orulok. Ez egy sima wordpress blogmotor. Nagyon sokan hasznaljak. Nagyon jo, mert rengeteg theme letezik hozza. Az enyegm meg sajna elso generacios :( Ha ismered az AJAX-ot, na a mostani 2. generacios themek mar ajaxosak. Sokkal szebbek es funkciodusabbak. Na es a pluginek. Azok is sok van, en epp csak toredeket hasznalom. Alapvetoen csak leszeded a php motort, mysql (vagy mas tamogatott adatbazis kell hozza). Ezek utan pedig toltogetsz hozza ezt azt, csinalsz themeket, es persze sok sok dolgot irsz bele.

    Igy elso nekifutasra ennyi, de ha konkret kerdesed van szivesen segitek. Csak irj :) Felveszlek msnre, ha nem gond. :)

  2. kiraly. aszem erre gondoltam, kielegito valaszt adtal mint mindig. :) viszont, a cel egy sajat blogocska irasa, (vszinuleg az egybolg fejlesztese) szoval aszem lemondok a WP hasznalatarol.
    ;)

  3. Rendben van, ahogy gondolod. Ha neked van ra erod kedved csinald csak. Persze sok otletet lehet belolle lesni. Hajra hajra, en orulnek neki ha megegy ismerosom blogjat olvasgathatnam erdekes dolgokkal… csinald csinald! :) Ha segithetek meg szolj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.