Új íróasztalom

Nem volt kis idő és tervezési művelet, de a sok egyeztetés, megbeszélés révén egy álom öltött formát. Hozzá kell tennem, hogy a szülői háznál csúnyán fogalmazva is egy „idegen” helyen laktam, ugyanis az a szüleim lakása volt, bútorzat, stílus mindig az ő elképzelésük dominált, de valahogy bele is nyugodtam abba, hogy ez az ő házuk én itt csak vendégeskedem. Többnyire pedig az én világom a gépem körüli kupi volt.

Ez a saját lakásba költözést követően megváltozott, hisz a saját lakásomban azt és úgy csinálhattam amit és ahogy akartam. Az elsődleges irányelv pedig az volt, hogy csak az kell, amit tökéletes és hozzám illő. Töltelék dolgokat, csak hogy „legyen már” valami, nem akartam sose erőltetni a lakásba.

MiszterX Íróasztal 1

Az íróasztal egy régi problémám. A családi háznál egy elég kényelmetlen és kicsi asztalom volt, így tudtam a saját lakásomban minden igényt számításba kell vennem, ami anno felmerült.

– Nagy asztal lap alatti mozgástér, ne legyek beszorítva egy lyukba.
– Sok fiókos szekrénykék, amik elnyelik mind a IT cuccaimat, mind a irodaszereimet.
– Beépített kábelcsatorna, intelligens megoldást arra, hogy a kábelek ne a padlón csüngjenek össze vissza.
– A kábelcsatornába az asztal lapjáról bele lehessen fűzni a madzagokat.
– Szép legyen.

MiszterX Íróasztal 2

Sok egyeztetés, és győzködés után az asztalosom, bár sose hallott még hasonló igényeket, de megalkotta számomra a megfelelő asztalt. Nem írnék róla túl sokat. Most csak az 24″ iMac-em van rajta, így elég üresen hat, de a jövőben kerül bele, alá, felé, rá még elég kütyü, és bízom benne jó szolgálatatot fog tenni.

Külön köszönet Csáti Sándornak, a príma munkáért. Bízom benne, hogy több munkáját is publikálhatom majd itt még.

Új íróasztalom” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Khm, munkáJát :) Az asztal ragyogó, az ilyen mesterember meg kincs, akár az elérhetőségét is kirakhatod ide hogy más is dolgoztathasson vele (persze a környékről és persze az ő beleegyezésével).

  2. Hmm, egy jo iroasztal az jo dolog. Anno magam terveztem a sajatom, sot, reszben magam is csinaltam meg, es amiota nincs (valaskor elhagytam, nem fert volna el sehol), azota visszasirom.

    Bar az enyim nem volt ilyen brutal nagy, de a 160×80-as asztallap meretevel meg ma is folfele logna ki a sorbol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük