TVnet: ADSL vezetékes telefonelőfizetés nélkül

Ezt a HWSW-n közzétett cikket, azért ollózom be ide, mert abból a díjból, amit a mo***os t-comnak fizetünk, csak hogy legyen internet itthon, egy évbe belföldön tudnék nyaralni egy hosszú hétvégét. Chello szóba se jöhet nálam, mert én szeretek tölteni. Nem megy itthon egész nap a gép, folyamatosan lefele le-fel töltve, de én nem akarom, és nem is fogom nézegetni, hogy mikor érem el a korlátot, ezt még vajon leszedhetem hogy ne lassítsanak be. Ezzel az üzleti politikával bekaphatják. Szóval a gyors, letöltési korlát mentes, és persze telefon mentes, normális árfekvésű internetszolgáltatásra szavazok. Talán hamarosan meg is valósul:

Havi bruttó 4992 forintért kínál vezetékes telefonelőfizetés nélküli internetszolgáltatást a TVnet. A mától kezdődő és szeptember végéig tartó, lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt meghirdetett “ADSL3G+” elnevezésű akció azoknak kedvez, akik kizárólag az internetezés miatt tartották fent vezetékes telefonjukat.

Az ADSL3G+ akció keretén belül a TVnet korlátlan letöltéssel és 1 éves hűségnyilatkozattal a lakossági alapcsomagot (1 Mbps) mindössze havi bruttó 4992 forintért, míg az üzleti alapcsomagot (2,5 Mbps) havi nettó 7.200 forintért kínálja. A vállalat számításai szerint az ADSL3G+ szolgáltatással éves szinten mintegy 40 ezer forintot takaríthat meg, aki eddig havidíjat fizetett vezetékes telefonvonalának fenntartásáért. Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban.

Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefon előfizetésé. Amennyiben valaki rendelkezik ADSL-előfizetéssel, úgy az ADSL3G+ létesítése a szerződésének megszűnése után kezdődik, ezt követi a szolgáltatás kiépítésének elindítása, amely 15-20 munkanapot vesz igénybe. Az internetszolgáltatás azonban az átállás alatt is kiesésmentesen és zavartalanul működik a TVnet által aktivált azonosítókkal, azon a sebességen, amelyen az ügyfél korábbi szolgáltatójánál volt. Ha a megrendelő nem rendelkezik ADSL-el, a szolgáltatás kiépítésének ideje mintegy 30 munkanap.

TVnet: ADSL vezetékes telefonelőfizetés nélkül” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. hali! Szemetszurt ez a cikk… itt, Bristolban havi 19 font (*409Ft) áron szerezhetsz be 16Mbit-es netet. Ez termeszetesen BT telefonvonallal egyutt, korlatmentesen. szeptembertol leszek en is elofizeto… :D szurkolok magyarorszagnak is… :D

 2. Annak orulok, hogy mas fantaziajat is megfogta ez a dolog.
  Egyember, neked meg jo kintartozkodast, ha lehet fizess elo erre a netre, es kabelezd haza :D Vagy kint ugy is olcsobbak az ipodok hozzal azt :))) Amugy mikor mentel ki? Es meddig leszel kint?

 3. CDColt: szoserola.

  MiszterX: juniusban jottem és reményeim szerint legalább 3 évig itt leszek. Az University of Bristol -ra járok :D (legalabbis, ha a 26án esedékes nyelvvizsgam sikerul, ami persze sikerul) milyen jol cserelgetem az ekezetet… :D
  amugy jo ez a xorp cucc, jo reg nem jartam itt. ha hiszed ha nem, egybolg bol tevedtem ide vhogy. azt fogom mostansag frissiteni, mivel mar 1 jo ideje semmit sem irtam. na majd most jol atalakitom stb. ;)
  joejt!

 4. Hehe helyes, ha kicsit helyrepofozod es lesz rss rajta mindenkepp olvasgatni fogom. :) Remelem akkor hamarosan lesz otthon neted, lesz geped is, es bizok benne hogy fenykepezni is fox, igy belatast kaphatunk a brit eletbe. :) Hajra hajra!!!

 5. Igen, ez sejtheto volt. Ha felmerulhet a lehetoseg sokan kikapcsoltatnak a telefonjaikat. EZ a Tcomnak ez baromi nagy kieses lenne… Amig lehet meg fogja akadajozni. :( Igy nemhiszem hogy megint par kiveteles teruleten kivul elhetnek ezzel a lehetoseggel. Matavot is utaltam, t-comot is! Ennyi :)

 6. Lesz itt még olcsó adsl, hűségnyilatkozat nélkül…
  A piac egyre telítődik, az árak mennek lefelé és rövid időn belül egymást tépik szét az internet szolgáltatók…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.