Több iChat smile

A More iChat Smileys csomag egy kiegészítő az iChat felhasználók számára, amelyet egy Tweety (Csőrike) nevű francia Mac felhasználó készített azzal a céllal, hogy a gyárilag biztosított mennyiségnél jóval több szellemes smiley-t kapcsoljon be a közvetlen üzenetváltásunkba.

A More iChat Smileys révén például szimbólummal jelezhetjük, ha kávészünetet tartunk, ha éppen sörözünk vagy mondjuk vonzónak találjuk a lányt, akivel éppen üzenetet váltunk… A bőséges smiley készlet kezelése a felnyíló mosolymenüből történhet, vagy az Edit menü > Insert Smiley menüpontjából. De a profibb chatelők, akik „re”-vel köszönnek be és „jó 8”-tel kívánnak jó éjszakát, hamar meg fogják tanulni a billentyűparancsokat, azaz a szavakat, amiket be kell gépelni az adott szimbólum megjelentetéséhez. Ha például a népszerű kutyust akarjuk betoldani a párbeszédbe, elég azt írni: (sammi). Ami fontos, hogy ez akkor eredményez szimbólumot, ha a társalgásban résztvevő másik fél is feltelepítette a 209 KB méretű bővítményt az iChat-hez. Amennyiben a másik félnél nincsen telepítve a csomag, úgy ő csak a szöveges üzenetet fogja látni, és vélhetőleg értetlenül próbálja azonosítani azt…
A More iChat Smileys eléggé népszerű, terjedelmes Buddy List-em szinte minden tagja használja már, és ha neked még nem lenne meg, akkor innen letöltheted, ill. elérheted a készítő francia nyelvű weblapján is, itt.

smileyk.jpg

Több iChat smile” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük