TeeVee2: Kövesd a sorozataidat

Már írtam róla, hogy nagy sorozat kedvelő vagyok. Viszont igazán jó alkalmazást, ami követi a sorozataimat, és figyelmeztet arra, mikor mi lesz, na olyat még nem találtam. A véleményem az, hogy egy ilyen alkalmazásnak minimalistának kell lenni mégis sok információt kényelmesen, és kis felületre össze kell, hogy sűrítsen. Úgy érzem ez most sikerült. Renátó, remelem figyelsz!

TeeVee 2

Én a tökéletes alkalmazást a jelenleg ingyenes iOS, egész pontosan iPhone only alkalmazásban találtam meg. Viccesen a neve csak ennyi: TeeVee. Jelenleg a második része érhető el, de hamarosan itt a harmadik is, amiről semmit sem lehet előre tudni. Na de nézzük ezt az ingyenes alkalmazást.

suits

Amikor elindítom egy szürke kereső mező vár minket, és a találati mezőben keresés nélkül is kapunk pár trendi sorozatot, amire egy klikkélessel fel is iratozhatunk. Minden sorozat egy kis csíkként fog megjelenni, ahol is egy kép fog minden sorozatot reprezentálni. A csíkok sorrendje a legközelebbi elérhető rész időpontja szerint fog rendeződni. Természetesen a csíkokon is láthatjuk, hogy mennyit kell várnunk a következő epizódig, de amennyiben az egyik sorozatot kiválasztjuk, akkor részletesen belemehetünk az adott produkció részleteibe.

Megnézhetjük az adott rész leírását, és ha van akkor a bemutatóját, azt hogy kik játszanak benne, illetve az egész sorozatról átfogó információt. Külön átfuthatjuk, mikor milyen részek voltak, és jelölhetjük, hol járunk benne.

Természetesen az alkalmazás értesítéseket küld, amennyiben leadtak egy részt. A kezelőfelülete, és a használhatósága szuper jó. Nekem nagyon kézre esik, gyors és informatív. Nagyon kíváncsi vagyok a következő verzióban mit akarnak még villantani.

TeeVee2: Kövesd a sorozataidat” bejegyzéshez 4 hozzászólás

    1. Hi,
      Ugy latom ez egy webes szolgaltatas, es millio kis app tud hozza kapcsolodni. Egyik se gyozott meg. En mindig csak elveszek a millio funkcioban :)
      Szoval a TeeVee meg mindig az etalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük