TabExposé: Exposé a Safari tabokhoz

Egyetlen dolog tetszik a Shiira böngészőben, hogy az egyes tabokon elérhető oldalakra is lehet exposé stílusú funkciót alkalmazni. Ha valaki nem tudná mi ez, annak elmondom, hogy ilyenkor a megfelelő ablakok méretarányosan lekicsinyítve, mozaikszerűen megjelennek a képernyőnkön, és így ezek után a megfelelő oldal kiválasztása egyszerűbb, hisz átlátjuk az oldalak tartalmát is. Ezek után nincs más dolgunk mint rákattintani a megfelelő mozaik ablakra, ezek után az lesz aktív azonnal, és a mozaik szerű nézet visszaanimál az eredeti helyzetre.

E szolgáltatás alapból a Safari böngésző tabjai között nem érhető el (az ablakok között igen), most már viszont e kiegészítő által exposéshatunk a tabok között is.

tabexpose

A program sajnos fizetős, de ha valakinek erre van szüksége 5 USD-t csak megérhet. A hivatalos oldal itt érhető el, egy kis bemutató videó pedig megtekinthető lent.

Play

TabExposé: Exposé a Safari tabokhoz” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Igen, ebben en is biznek, de valami szep megis hasznalhato es kellemes modon. Ez most picit szemzavaros… :) Szerintem… De mindenki jo dolog!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük