Gumi billentyűzet

Nem is tudom, hogyan bírtuk ki eddig összehajtogatható gumibillentyűzet nélkül. Szerencsére most már vége a nélkülözésnek! Viccet félretéve, egy rugalmas, víznek, pornak és egyéb szennyeződésnek ellenálló billentyűzet nagyon jól jöhet például műhelyekben, diagnosztikai számítógépeknél. További jó pont, ha ez az eszköz még olcsó is. A Kelly-Tech Kft. kínálatában most feltűnt egy 2300 forintos, USB csatlakozós modell, amely ráadásul több színben (feketében, fehérben, kékben, pirosban, sárgában és narancssárgában) is kapható.

Akinek csak rugalmas numerikus padra van szüksége, 1100 forint környékén megveheti, igaz, ebből csak fekete kapható.

keyboard

Az ötlet nekem tetszik, kipróbálnám szívesen mennyire használható a gyakorlatban, és persze egyből felvetődik a Macintosh specifikus gumis billentyűzet gondolata is… :)

A billentyűzetek megtekinthetőek itt.

Gumi billentyűzet” bejegyzéshez 11 hozzászólás

  1. Felesleges rendelni. Tegnap bevasarlas kozben a Polus centerben talaltam ilyen cuccot a posta fele menet. Kiprobaltam, de en valamivel puhabb, szilikonosabb cuccra szamitottam… Valami olyasmit szerettem volna, mint amit a billentyuzetre takar az ember. Olyan anyagbol. Az a szilikonos puhabb volt.

  2. hát én most kaptam ismerősömtől, de már kezdeelegemlenni belőle, mert ha megnyomok 1 billentyűt, vagy beirja, vagy nem … az ötletjo meg minden, de a minőség már kevésbé…

  3. Itt drága az auchanban is lehet kapni 1990forintért. most fogok venni kiváncsi vok rá h milyen

  4. több hetes próbálgatás, „hozzászokás” után feladtam, és visszatetem a régi billentyűzetemet. A minőséggel sem gond, a billentyűk könnyen lenyomhatók, viszont, ha nem pont a közepét találod el a billentyűnek, akkor már nem érzékeli. Az eredmény: mindegn egyes szóból hiányzik legalább egy betű.. agyrém…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük