Szobám tapétázása második rész

Ahh, teljesen kész vagyok. A melóból hatra értem haza, akkor kezdtek még neki a srácok. Hulla fáradtak voltunk és az egész lakásba nem volt egy talpalatnyi hely se. Ülve aludtunk el faterommal. Nyolc körül fejezték be a srácok, de én csak arra ébredtem fel, hogy már a szüleim a padlószőnyeget szedik felfele. Bementem és el kellett döbbennem. A tapéta felrakása olyan szarul sikeredett, hogy minden tapéta csík között látszik a fehér fal. Frankó mi? Nem tudom, hogy azért mert a tapéta megszívta magát, és amikor megszárad össze húzza magát, vagy mi. De borzasztó látvány. Csinálni meg nem is sokat lehet vele. Csont romon voltam. A szobám mint a csatatér, a házban minden holmi szétpakolva. Aludni akartam. Hát arról viszont szó se lehetett…

A szüleim jelezték, hogy mivel holnap jön a parkettás, és utána a szekrénysor a helyére mozdul, ezért a díszléceket, legalább a szekrény sor mögött fel kell tenni. Persze kis egyszerű volt… ezzel még úgy tízig el voltunk. Persze teljesen most sincs még az se felrakva. Közbe ami nagyon zavart mindenkit ez a tapéta. Anyukám megahiper ötlete, hogy kis csíkokkal pótol bele. Már elején leszúrtam, de mivel azóta az egész család csak háborog, én már szólni se merek. Ha valaki igazán jól össze akar veszni a családjával, annak ajánlom kezdjen lakásfelújításba.

Most legszívesebben üvöltenék vagy sírnék. Sehol se járunk, és ami eddig megvan is szar. Hát bassza meg… Holnap talán minden jó lesz. Képeket se volt kedvem készíteni. Holnap teljes összefoglalóval jelentkezek.

Szobám tapétázása második rész” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szívás. Én magam tapétáztam a szobámat zhha segédletével. Szép lett, s legalább tudom, hogy 10 év múlva nem találok a tapéta alatt sörösüvegeket. ha. Amúgy a tapéta nem ugrik össze, ha megszárad. A srácok bénák voltak és elcseszték. Meg kell őket kérni, hogy jöjjenek vissza és csinálják meg rendesen különben minden csontjukat eltöritek. Ez egy megoldás. :)
    Engem ma tűriadó ébresztett hajnali 7 kor. Megyek reggelizek. Szép napot!
    (Talán ma már nem is olyan rossz az a tapéta)

  2. Hehe kosz a biztatast… anyamek emberei voltak vmi ismeros… tudod olcsoba.

    Pont ezert nem fognak egyetlen egy embert ser basztatni miatta hanem mostmar mi szivunk, este ha hazamegyek akkor megint kezdodik minden elorrol…

    Kosz a biztatast es szep napot neked is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük