Solaris Ötödik Csapatépítés

Majdnem egy éve volt az előző csapatépítés. Egy év alatt annyi dolog történt velünk, mint a munkában, mint a magánéletben, hogy erre a kis összejövetelre nagy szükség volt. Bár tavaly még volt saját helyünk, most szűkölködtünk a lehetőségekben, viszont a debreceni Trófea kocsma és sütögető hely nagyon megfelelt az igényeinknek. Én voltam megbízva egy személyben az étel beszerzésével és előkészítésével, és leszállításával, ennek ellenére bízom benne megállta az étel a helyét, és senki nem maradt éhes.

A menü a forró szombati naphoz híven sült csirke mell és tarja volt. Mindkettő egyedi pácban érlelve, melyet a kollégák írtak össze. Ennek ellenére amatőr konyhai szereplőhöz híven nekem nagy kihívást jelentett az előkészítése.

DSC00417

A csapat összegyűlt, és a lepcsánka előkészítése is elkezdődött. A nap perzselt, a krumpli pucolódott, az olaj pedig elkezdett forrni. Az eddigiektől eltérően egy hosszú, de minden sallangtól mentes videót állítottam össze az alkalomból. Bízom benne mindenkinek a tetszését el fogja nyerni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük