Regisztrálj szabadon ITMS accountot

Szerintem többen vagyunk akik szívesen igénybevennék az Apple iTunes Music Store szolgáltatását. Azok akik viszont nem hivatalosan támogatott országban érnek, eddig csak szenvedhettek, és keresgethettek más országban élő rokonokat. Ekkor írtam is témáról. Most viszont egy apró rendszer hiányosság kihasználásával tudunk szabadon regisztrálni accountot. Aki most szemfüles és gyorsan megcsinálja annak lehet egy hozzáférése minden féle hitelkártya, paypal és egyéb fizetési lehetőség megadása nélkül.

A következő leírás egy az egyben a technile.hu írása, de remélem itt olvasva is nagyon sokaknak jól fog jönni.


A hazai iTunes használók legnagyobb szomorúsága, hogy Magyarországról nem lehet elérni az iTunes Store-t. Megmutatjuk olvasóinknak, hogyan lehet itthonról is elérni az online zeneboltot, hogy onnan ingyenes fájlokat és CD borítóképeket töltsenek le.

Az iTunes az egyik legnépszerűbb zenelejátszó és rendszerező program, ami Windows és Macinthos operációs rendszerrel működő gépeken egyaránt elérhető. Zenei gyűjteményünk egyszerű kezelése mellett ezzel a programmal lehet az iPod lejátszókra dalokat, képeket, videókat tölteni. És ezzel a szoftverrel lehet elérni az iTunes Store-t, ahonnan 1 dollár körüli áron lehet megvásárolni csaknem minden létező zeneszámot, de tévésorozatok és mozifilmek is kaphatók itt. 

Sajnos azonban nem minden országból lehet ezt megtenni, így például a Magyarországról sem. Persze lehet, hogy nem sokan vásárolnának, azonban a hetente változó ingyenes dalokat, filmeket biztosan mindenki szívesen letöltené, vagy igénybe venné a szintén ingyenes CD-borító letöltési lehetőséget.  A következő lépéseket követve létrehozhatunk egy iTunes accountot, s ha ezzel bejelentkezünk, elérhetjük az ingyenes szolgáltatásokat, állományokat.  

1. Először látogassuk meg a http://www.blueman.com/itunes oldalt. Írjunk be egy tetszőleges e-mail címet (a későbbiekben ezt semmire sem fogjuk használni, így akár egy nem létező cím is lehet), tegyünk pipát az “I agree…” négyzetbe, majd kattintsunk a „Generate my code!” gombra.     


reg_page

Nem létező email címet is megadhatunk

2. A megjelenő ablakból másoljuk ki az ott látható kódot.  

3. Indítsuk el az iTunes-t és kattintsunk az iTunes Store pontra.  

4. Ennek betöltődése után keressük meg a jobb oldali Quick links listában a Redeem pontot, és kattintsunk rá.  

5. Írjuk be a korábban kimásolt kódot, majd kattintsunk a Redeem gombra. Egy figyelmeztetés jelenik meg, hogy a beírt kód már nem érvényes. Ezt hagyjuk figyelmen kívül, és kattintsunk a Home gombra, amit az iTunes ablak tetején egy kis házikó jelöl.  

6. Válasszuk a Create New Account menüpontot, és írjuk be a szükséges adatokat. A rendszer ki fogja írni, hogy az országunkban nincs iTunes store, válasszunk a felsorolásból. (US és Japan választással biztosan működik a módszer.) Az adatok között most érdemes létező e-mail címet megadni, mert később erre fogunk értesítést kapni az iTunes újdonságairól. A lakcímnek nincs jelentősége, csak a korábban választott országban létező cím legyen. (Például az Apple központjáé:-)  

7. A fizetési módnál jelöljük be a „None”-t. 

8. Ezzel elkészült a működő iTunes előfizetésünk, amellyel letölthetjük az ingyenes zeneszámokat, videókat, és használhatjuk az automatikus albumborító letöltést is.   

9. Ha vásárolni is szeretnénk, akkor a fizetési módnál olyan hitelkártyát vagy PayPal accountot kell megadni, ami ahhoz az országhoz tartozik, amelyikben a kiválasztott iTunes store található.    

Forrás: techline.hu

Categories: Apple, Informatika

15 Comments

 1. Már nem használható! Gondolom rájöttek a trükkre, mert a fizetésnél már nem választható a “none” opció. Csak a bankkártyás verzió működik annál pedig egyből kiderül, hogy nem vagy a nagy “ámerikában” :D.

 2. Nem, meg mukodik… Hidd el, en is szerencsetlenkedtem, de mukodik! Amikor megadtad a redeem code-t es visszamesz a hazikoval egybol jobb oldalt sign in-re kattinj jobb felul, es create account…

  Van hogy tenyleg nem megy :( De ha nagyon akarod fog meg menni!! :D

 3. Működik! Köszönöm! Valóban a sign in a megoldás és nem a listabeli ‘Account’

 4. Húha, ez tökjó!
  Első pár próbálkozásra nem sikerült, aztán megpróbáltam a kanadaival, de ott ugye nem volt jó az Apple székhelyének a címe :D Aztán megint az US Store-ral, és mégis ment… Nem értem, mi alapján teszi ki a None opciót a fizetési lehetőségeknél…
  Köszi a leírást!!!

 5. Ezer köszönet :) működik ! és nagyon hasznos !

 6. Isten vagy.
  Éljen xorp és a jenki netes telefonkönyv,amikor onnan másoltam ki létezö nevet,már műlüdütt is.

 7. Amúgy nem ITSM, hanem ITMS :P Bocs, csak szúrta a szemem ;)

 8. Jogos! Javitva, thx

 9. jól látom, hogy ez a http://www.blueman.com/itunes honlap már nem megy? vagy csak engem akar mindig visszadobni a főoldalra? help plz, én is szeretnék itms accot!

 10. Sajnos valoban bezartak! :( Viszont ott csa kodot kell generalni, ennyi funkcioja volt!

  Itt egy kod, probalkozz ezzel:

  HTEHNPALWJLM

  Sok szerencset!

 11. ok sorry a zavarásért, a megoldás a google cache volt

 12. Najó, van egy probléma pls segítsetek: Kér telefont, megadom a new yorki apple store számát és nem fogadja el. Miért? Mondjatok egy jót pls! ^^

 13. En egy teljesen kamu szamot adtam meg, megis ment 2szer is. :( Szoval nemtom, lehet nem ez lesz a problemad!

 14. Bosszantó hogy valakinek jut ‘None’ opció a fizetési módoknál, aztán meg egy csomó más embernek nem. Akinek nem jutott, annek segíthet az én megoldásom.

 15. Kész is. Köszi. :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: