Péter Attila legénybúcsúja

Egy kedves régi barátom legénybúcsújára voltam meginvitálva. Be kell valljam, hogy ez volt életem első hivatalos legénybúcsúja, úgyhogy nagy duhajkodás helyett inkább figyeltem. Először is kibéreltünk az ünnepelt számára egy Debrecen külterületén található halastó köré kinőtt szabadidő centrumot és oda invitáltuk meg a körülbelül tizenhat kedves barátját Attilának.

A műsor természetesen ivással és a kártyák megkezdésével kezdődött. A kártyák speciálisan az eseményre készített lapok voltak, melyekre Lili és Attila képei voltak rámontírozva. Ezen kártyák tartalmaztak minden féle utasítást az ünnepelt számára. Természetesen több utasítás már már a törvényesség és a jóindulat határát súrolta, viszont valahogy meg kellett mérettetni a szerelmes férfit a nagy nap előtt.

Millió apró kérdésre kellett válaszolni a múltból, amire ha helytelen választ adott, innia kellett. Viszont voltak nagyobb események is. Az első mindjárt egy gokartozás volt, a második pedig strandfoci. Az elszántságunkat és a megfelelő ittas állapotot jellemzi, hogy a hideg és az eső ellenére is mindkettőt megvalósítottuk.

Az estét végül is egy vacsorával és egy lány táncolásával fejeztük be a helyen, és a csapat elindult a városba mulatni. A hangulat jó volt, személyi sérülés nem történt, és az anyagi kár sem jelentős.

Az eseményen készült minden kép megtekinthető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük