Pártválasztós “játék”

Újabb bizonyítéka az internet jótékony hatása mellett, ugyanis egy új ismerőssel gazdagodott, a társaságom. Nem nagyon a srácról szeretnék írni, hanem arról mit is csinál. Egy teszt jellegű demozó programot fejlesztettek, ami a választásokban szeretne segíteni. A szoftverjük egy flash alapú webes dolog. Sajnos legújabb 8-as verzió szükséges hozzá. A Linuxosok így kiszorultak a felhasználók közül.

Viszont nézzül mit is tud. Aranyos kis dolog. Belépéskor kártyákat találunk amikre kérdések kijelentések vannak, és mi egy csúszkával két véglet közül eldonthetjük mennyire támogatjuk a két véglet nézetét. Ezek alapján százalékosan csökken a négy fantom párt százaléka. Ahogy a kártyákra választ adunk, úgy körvonalazódik ki melyik pártokat támogatjuk a fejlesztők szerint. Végül amikor kialakul a végeredmény megtudjuk melyik fantompárt melyik valós pártot takarja. :) Nekem be is jött a dolog. :D Ha eredményünket segíteni akarjuk a felmérést, és érdekel a további fejlesztés is, megadhatjuk az email címünket, ahol majd értesítenek. A dolog kb. 3 percet vesz igénybe, és ha vévigcsináltad láthatod, hogy egyes pártokat a csúszkán hova soroltak a fejlesztők, és válaszaidat is átnézheted.

Bár lehet titok, de ez a projekt csak előfutára egy nagyobb szabású fejlesztésnek. Az új szoftver egy iwiw konkurenciájaként lépne fel, ismerkedős, társkeresős, barátkozós lenne, és e mostani program színvonalából ítélve elég durva lenne. Kíváncsian várunk minden kezdeményezést. Addig is aki le akarja tesztelni ezt a szavazós érdekes "játékot", és van szabad 3 perce, annak katt ide .

Categories: Informatika

3 Comments

  1. innen hiányzik a link vagy csak én nem találom?
    azt hiszem még régebben volt link…
    ajjj… :D

  2. upsz… megvan… hihi!

  3. En kerek elenezest! :P

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: