Xorp Blog Podcast

Miskolci Mac-es Media Markt botrány I.

Anno még 2006-ban robbant ki egy kis mini balhé. Akkoriban sok szó esett róla, és sokan fel voltak háborodva, köztük én is. Egy évre rá már alig lehet fel lelni a dolgot, és a hangfilekat pedig szinte lehetetlen megszerezni. Én úgy érzem ennek igen is fenn kell maradnia és példaértékűnek tükröznie, hogy: “Hülye azért nem vagyok”.

hulye

Akkor pár szót annak aki nem tudja mi is ez. A manapság már megszokott leleplező riport fültanúi lehetünk. Az eset a Miskolci illetékességű Media Marktban esett meg. A “hétköznapi” vásárlóknak álcázott Mac userek érdeklődnek egy MacBook iránt.

Ez a felvétel, ahol jön a második “fasza” csávó, aki bár nem vallja be, hogy gőze sincs az egészről, előadja, hogy “Ha utánam dobnák se”, “Nem gyártanak rá software-t”, “a Microsoft mellett itt senkinek nincs esélye”…

Persze ez már mondhatnám úgy is természetes, csak kíváncsi lennék az Apple termék forgalmazásáért felelős “nagy ember” véleményére, amikor a kedves eladók így próbálják eladni. :)

Play

Categories: Apple, Informatika

Miskolci Mac-es Media Markt botrány II. » « Újra összecsapott a Loki és a Szpari

8 Comments

 1. kis hiba a címben. botrány helyett bortány :)

 2. uhh, jogos! thx

 3. Na. Neki jogos, en meg csak szorszalat hasogatok? Keeeeeremszepen :)

 4. Szerintem pedig imho ez egy nagyon ugyesen megtervezett reklam volt anno.

  Emlekszel ki keszitette a felvetelt? Es emlekszel, hogy epp veletlen nem sokkal utana nyitott boltot? Es emlekszel ra, hogy sokaig pont ezert kozszajon forgott, es keringett a maces koztudatban?

  Okosan csinalta valljuk be…

 5. Hehe… igen, amit irsz igaz, de nem ragalomhadjaratot akartam kezdeni, csak ezt elerhetove tenni! :) Ez amit mondasz ez teljesen igaz, es az is hogy nem veletlen volt. Viszont megtortent, es letagadni hogy ez igaz sok helyen a mai nap is. Azt is kar lenne… En ennek a dolognak akartam tukrot mutatni!

 6. Te csak szorszalt hasogatsz! :DD De jol csinalod! :p

 7. 1. ooOOO en nem is azt mondtam, h ragalomhadjaratot inditottal, mindossze a dolog mas megvilagitasban mashogy mutat ;) Ez a “titkosmagnozo”-ra vonatkozott volna, nem rad! :)

  Egyebkent ige: ha az eladot vizsgaljuk csak es kizarolag, es nem ismerjuk a hatteret az ugynek, vagy nem gondoljuk moge, akkor erdekes rajzot kapunk.

  2. szorszalAt ;) Ne idegelj, mert en hasadok meg!!!! :D Nem hasogatok, csak eme profi blogba nem illik megoly kis hiba sem ;)

  //seggnyalas engine switched off :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

 8. Muhahaha :) Sok szabadidod van! :D

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: