Minecraft: Story Mode – Episode 4: A Block and a Hard Place

Karácsonyra időzítették a Minecraft Story Mode 4. epizódját, az „egy Blokk és egy Kemény Hely” címmel. Az előző rész elég epikusan ért véget. A Witherstorm-al való ütközet végén előkerült az elveszett Gabriel, viszont nem emlékezett semmire. Amikor pedig minden békésnek tűnt, akkor indult az egész bonyodalom előrről. Sőt! Megtriplázva.

Lehull a lepel

Ezt az epizódot pontosan ott folytatjuk, ahol az előzőt abbahagytuk. Rohanás, menekülés és reményvesztett helyzet. Mi lesz most? Sok quicktime event után végre elfuthatunk a támadóink elől és egy barlangban sikerül összeszednie magát a csapatnak. Itt fog minden elkezdődni. Ivor megjelenik és olyan eseményláncit indít el, aminek a végén fény fog derülni az Order of the Stone csoport titkára. Ahogy sejteni lehet elég kellemetlen és sötét titok.

minecraft-story-mode-episode-4

A végső harc

Nagy meglepetésemre a negyedik rész azzal az epikus csatával fog véget érni, amire befejezésként vártam. Lesznek megfutamodók, de lesznek akik bátran szembeszállnak a lehetetlennel. Sőt! Újra el fogjuk veszíteni az egyik bajtársunkat. Természetesen a mostani harc végét már végső győzelem kíséri. Gondolom ez a tény senkit sem lep meg. A gyász és az Order of the Stone csoport titkával felvértezve pedig beszédet kell mondanunk a megmentett polgároknak. Itt rajtunk áll, hogy mit és hogyan tárunk nyilvánosság elé.

MC_storymode4_03

Konklózió

A kezdetektől várom, hogy megtudjam a híres csapat titkát. Azt, is hogy Ivor ki is valójában. Erre ez a rész majdnem teljes mértékben kielégítő választ ad. Ahogy, gondolni lehetett nem minden úgy történt, ahogy azt a nagy közönség ismeri. Ennek ellenére nekem csalódás az, hogy ebben a részben a bátor hősök viselkednek. Egész eddig kiálltak mindenért és igazi bajnokként viselkedtek. Most viszont a titkuk leleplezése után úgy állítják be őket, mint félős ripacsok. Túl nagy ez a kontraszt az eddigiekhez képest. Ennek ellenére igazán élvezetes volt ez a kaland lezáró epizód. Kíváncsian várom az utolsó, mindent lezáró rész mit fog hozni ezek után. A játékidő az én esetemben most 1,5 óra volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük