Mighty Mouse – Apple egerek egere

Aki látott már Apple egeret, az tudja, hogy alapvetően megfogó a designje, már-már vicces, mert egy szappantartóra hasonlít. Viszont ami az előnye-hátránya kinek mi, hogy egygombos. A nagy fejlesztésekben, most elért az Apple oda, hogy felkéne turbózni az egerüket is, amit elég elég lenyűgözően tettek meg.

A Mighty Mouse szabadon konfigurálható a felhasználó igényei szerint. A sima borítás érintésérzékelôket rejt, melyek fô- vagy segédgombokként használhatók. Például az egér jobb-felsô részét megérintve azonnal hozzáférhetôvé válnak a Mac OS X helyzetérzékeny menüi. A másik két gomb funkcióját a pörgetôgolyót vagy az egér két oldalának megnyomása valósítja meg, melyekhez szintén hozzá lehet rendelni az operációs rendszer, vagy a felhasználói programok szolgáltatásait.

mmfeatures.jpg

A Mighty Mouse ergonomikus formája a bal- és jobbkezes használatra is alkalmas, az optikai érzékelôk pedig szinte bármilyen felületen pontos mozgást biztosítanak. Használható Mac OS X és Windows XP illetve 2000 rendszerekkel, USB 1.1 és 2.0 kapukkal is. Érdekes, hogy Bluetooth-os kiadása nincs, minden esetre azt gondolom egy későbbi meglepetésnek szánják. Az ára se egy ökör ára: 49USD illetve itthol: 11920 forint+áfa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük