Osztálytársak a neten

Az Osztalytarsak.hu Magyarországon újdonságnak számító, -egyébként külföldön sikeresen mûködõ- Internet alapú osztálytalálkozó-szervezõ és kapcsolattartó interaktív szolgáltatás. Ezzel végre lehetõvé válik az egykori barátok, osztálytársak vagy éppen tanárok felkutatása és az ezt követõ egyszerû kapcsolattartás az oldal keretein belül vagy akár kívül is.

Egyszerûen csak iratkozz fel adataid megadásával bárhol is jártál Magyarországon iskolába. A nyilvánosság segítségével biztos lehetsz benne, hogy idõvel új társaid jelentkeznek. Errõl e-mail értesítõt is kapsz, hogy ne maradj le semmirõl. Ha már többen vagytok, az iskolához rendelt fórumban meg is beszélhetitek egykori élményeiteket vagy akár megszervezhetitek osztálytalálkozótokat.

A dologba látok fantáziát, de ténylegesen úgy van értelme ha minél több ember érdekelt benne, így egyrészt regisztráltam magam, ami meglepetés volt, hogy főleg régebbi diákokat találtam a sulimbol. Furcsa volt látni regeket, amik 1986ban végeztek például. :) Minden esetre a rendszer jó, működő képes, Ha regisztrálsz lehet megtalálsz egy pár érdekes régen látott embert, ha nem, ha a jövőben valami évfolyamtársad regelne, akkor kapsz emailban értesítést. A lényeg, ha ezekután látsz benne fantáziát regisztráld magad itt.

Categories: Informatika

1 Comment

  1. Wallisch Prinz Teréz

    2008. augusztus 18. — 13:20

    nagyon jó az oldal, de én még nem találtam senkire.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: