Miért nincs bejegyzés manapság?

Jogos a kérdés. Viszont szerintem többen akik rendszeresen olvassák a blogot tudják, hogy május 2.-ától főállásban dolgozok. Műszakos beosztásban megy a dolog, és hát nagyon idegen még minden. Nagyon sok időt, energiát kíván tőlem, főleg itt az elején. Ezért nem tudok bejegyzéseket szerkeszteni. Nem kell aggódni, sok érdekes dolgot raktároztam el, amiről a hétvége folyamán mindenképp írni akarok. Macintosh világában is történt jó néhány említésre méltó dolog, de az érdeklődők kedvére téve első munkahetem beszámolóját is el lehet majd olvasni a hétvégén. Egyenlőre ennyi… A friss Macians adások továbbra is minden nap elérhetőek. Jó blogolást!

Categories: Általános, Debrecen

4 Comments

  1. Semmi gond, csináldd csak nyugottan, mi türelmesen várunk!:)

  2. Remélem jól érzed magad az új munkahelyen. Pfu, az első munkahét mindig gázos. Még mindenki idegen, még meg kell ismerni a helyi szokásokat. Igyekszik az ember minél jobban teljesíteni, hogy lássák jól döntöttek mikor Őt választották, de persze nem akar túllőni a célon, mert még új. És be kell még illeszkedni a csapatba is! Pedig de jó érzés is az! Azt hiszem ideje lenne már váltanom ;-)
    Sok sikert kívánok neked az elkövetkezőkre!

  3. Az első benyomás fontos! Ha hosszú távú kapcsolatt akarsz a munkáltatóddal, akkor az első hónap a legfontosabb. Nem foglak noszogatni, az RSS olvasóm meg majd jelez, ha postolsz valami:-)

  4. Kosxi sracok a biztatast… :) Nem gondoltam volna, ennyi ember fog kommentezni. :) Remelem a beszamolo is fog ezek utan tetszeni. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: