Meghalt Busznyák Tamás ( ToNyOmAn ) – Élt 21 évet

Nem gondoltam volna, hogy huszonévesen már a második (az első Bajzafi Tamás) ismerőst, barátot fogom elveszíteni. Tény ami tény, ToNyOmAn nincs többé, meghalt. Anno régebben többet jártunk össze, többet beszélgettünk, bár nem merném állítani, hogy olyan nagy barátságban álltunk. Sokszor nagyon tudtam utálni, egy-két tuskó viselkedése miatt. Mindazonáltal tudtam, hogy ő egy igazi egyénisége a debreceni (informatikai) köröknek. Sok olyan dolgot is csinált, amiért lehetett őt tisztelni, ha még néha úgy is tűnt fejjel ment a falnak.

Ahogy én is csak most tudtam meg, már kínozta egy szörnyű betegség, aminek talán a szövődménye, talán független velejárója lett egy agyvérzés, ami elvitte. Furcsa érzés, most belegondolok a közösen megélt kalandokba, és el se tudom képzelni, hogy nincs többé.

Nyugodjon békében, a google kereső az internet révén több mint 10.000 keresési találattal, én pedig ezzel a képpel emlékezem rá amíg csak tehetem:

tonyoman

Meghalt Busznyák Tamás ( ToNyOmAn ) – Élt 21 évet” bejegyzéshez 32 hozzászólás

  1. Palus!
    Ma este jutott el hozzam is a hir… szinte egy even belul ugyanazt a ket embert veszitettuk el :(
    Tonyoman nekem evfolyamtarsam volt kozepsuliban, sokat hulyultunk anno, de azota semmitsem hallottam rola…
    Ledobbentem…

  2. Hat Yankee, terad gondoltam utoljara hogy hozzafog szolni ehhez a bejegyzeshez. De orulok… Latom te is mas utakon jars, mar a britt zaszlocskabol. Remelem te megtalaltad a szamitasaidat. Es valoban nalad tenyleg kevesebb ember erezheti at az en mindket szornyu megdobbenesemet, hisz te talan mindkettojukhoz megkozelebb altal, es jobban ismerted!

    Jolegy vigyazz magadra!

  3. Ugyan nem nagyon ismertem, egyszer-kétszer beszélgettünk a zioncity-n meg főled rajtad keresztül. De mikor elolvastam a gyomrom összerándult és elég rossz kedv fogott el. Szörnyű, hogy a halál nem válogat idős illetve fiatal között és szörnyű, hogy rengeteg embernek már ilyen korán távoznia kell közülünk. :(

  4. Reszvetet nyilvanitottam az edesanyjanak, es amint ez lehetseges, akkor a temetesen is ott leszunk!

    Nyugodj bekeben Tonyoman! :,,(((

  5. Hetfon beszelek az edesanyjaval, megkert hogy akkor hivjam ujra, akkor tudja megmondani, hogy mikor lesz a temetes. Igerem szolni fogok akinek tudok.

    Czo. Tudom. Igaz hogy en eleg messze lakom Debrecentol, de azt hiszem hogy az anyukajanak jol esne ha a baratai is ott lennenek. Ha meg tudom oldani akkor mi igerem ott leszunk.

  6. Én is csak 1-2x találkoztam vele személyesen, meg ugye ircen, de itt ülök a gép előtt vagy 20 perce és csak olvasom ugyanazt a 10-15 sort…hihetetlen…
    Szörnyű…
    Nyugodjon békében és maradjon meg az emlékezetünkben…

  7. Ma délután hallottam mi történt Tomival… teljesen.. lesokkolt… :(
    Borzasztóan sajnálom… általánosban együtt lógtunk, kosaraztunk.. görkoriztunk.. rengeteget ökörködtünk..
    Hiányozni fog az egyszer biztos.. de tényleg hihetetlen.. hisz még alig egy bő hete találkoztunk a városban.. :( áhh..

    Klary kérlek majd tedd fel a temetés időpontját.. amint megtudom esetleg én hamarabb.. én is felteszem erre a blogra!

    Biztos vagyok benne ,hogy jó pár barátja ott lesz a temetésen.. köztük én is..

    Nyugodj békében Tomi!!! … :,(

  8. Nyugodj békében Tomi! Nagyon ledöbbentem én is… tegnap délután keresett meg egy barátom a tragédiával és meg kell hogy mondjam, hogy el se tudtam hinni az egészet. Azt én se mondhatom, hogy nagyon jó barátok voltunk, de mindketten beletartoztunk egy szűk körbe ami a közös gimnáziumunkban alakult ki és ennek révén sok időt töltöttünk együtt anno. Egyenlőre nem nagyon tudom hova tenni a dolgot, a közeli barátaival összegyűltünk és értetlenül álltunk a tény felett…hihetetlen

  9. Igen Tamás már newet rajtunk. 42!!!!!!!!!
    Ő már tudja h mi az, érti és ah ismertem fordította és most Phpban kódolja w Kernelt ír rá (:
    Nyugodj Békében barátom!!!!! már nem kell sietned sehowa Sajnos!!!! De a Közös születésnapünkat nem fogom elfelejteni hisz nekem is akkor wan amikor Neked!!!!!!! Mindent be fogok tartani amit hallottál halálod előtt 3/4 óráwal!!!!!!!!

    Respect

  10. Quwargtol ez a level szerintem ide kivankozik meg:

    SZia!

    Igen, …. Hihetetlen. Csütörtökön Feküdt be a Klinikára h Szarul wan, és akkor még nem tudták h mi Wan Wele. Pénteken tudta meg Ő is és woltunk ben t Nálla, és akkor mondta h a Walszeg a Leukémia 1ik Legdurwább fajtája ami csak úgy előjön, és tünetmentes?!!!!! Csak 1 kis láz meg rosszullét?!!!! és ha előjön akkor walszeg már csak 2 hónapja wan hátra!!! Na akkor összeestünk a Barátnőmmel rendesen……. szombaton nem tudtam bemenni , Ancim wolt bent, Meg Pék és Pékné Betti. Aznap Ste witték Ctre és a Ctben kapott 2 agywérzést, amit a Ct hozott elő. Agyhalott lett…. Gépre Rakták mert a Szíwén Kíwül Leállt mindene…. Ezt Wasárnap mondta Nekem Pék…… Délután , Rohanok de már közben Ők is elindultak….. Hétfőn mentünk Be hozzá 3an kb. 20 percet woltam bent nálla….. beszéltünk hozzá, …. és amikor már tényleg ki kellett mennünk már akkorra már ojan szinten láccot h nyitwa wan 1 picit a szeme és mintha könnyezett wolna….. isszonyatos wolt így látni …. :S :'( :'( :'( :'( 15:42 kor jöttünk ki tőlle, 16:12 kor Halt meg.
    Mikor Felhíwott Pékné Betti akkor nem akartam Elhinni, másfél órát ültem a fotelemben a gép előtt és zokogtam már akkor mikor Bettiwel Beszéltem.. :'(

    Asszem h Kb 2 éwe ismertem meg, …. Borozni híwott Pék Tomi :) és ottwolt Busznyák is :) T lépcstő :) Kerók :) Rendőrök :D
    Kiderült h 1 hónapban és egy napon wolt a szülinapunk :D D csak Ő ’85 én meg ’86 :P :P :P :D :D :D
    Kb 3 hónapra rá Elmentem melózni a Számítógépházhoz :P aztán rá 1-2 hónapra híwtam Busznyákot h gyere ide dolgozni, 1 éwig eggyütt dolgoztunk, Közben wolt a Gerinctörése , amit bassza meg csoda wolt h megúszta, és wisszaült ugyanarra a Kempára és mégtöbbet Kempázott !!!!!
    Szinte családtag wolt Pékéknél is , Nállunk is …. Anyám is Imádta Pékéké is ….

    Na most ennyi meek Alwadni!!!!!

    Ödön

  11. Oksa…… A TKn Bányai Edina szól a közös osztálytársainak, a Medgyesiben Pedig asszam h Tamási Zsuzsi és Bea……..

    De az 5.-e nem biztos mert még nem kértek ki a faterja a Halotti Bizonyítwányt :'( :'( :'(

    HA wan wmi mindenféleképpen szólok!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük