Mac Hack stuffs

Számomra is egyértelmű volt, hogy Macekre ugyan úgy léteznek minden féle, fajta hackerkedéshez használatos programocskák, mint más elterjedt platformon. Eddig viszont egész egyszerűen nem futottam bele egybe se… Legutóbbi böngészgetésem során egy ilyen haxor stuffok fejlesztésével és publikálásával foglalkozó weboldalba botlottam viszont. Nézzük mit is találhatunk itt:

Én most itt csak a számomra érdekeseknek tűnőket mutatnám be, akit minden érdekel úgy is megnézi az oldalt és csemegézik maga.

iChatSniffer: A nevéből is lehet következtetni, iChat sniffelésére, lehallgatására való kis alkalmazás. A cocoa program audio sessionok dumpolására lett kifejlesztve, de akár videónál is működhet.

DmgBrute: Egy bruteforce program amely a dmg image filek feltörésére hivatott. Alapvetően a CSSM/CDSA kódok feltörésére lett kifejlesztve.

SafariBlock: A Firefoxhoz hasonlóan átírta kedves fejlesztőnk a AdBlock kiegészítést Safarira, mert ő ezt szereti használni. Így elérhető más részére is.

Zerobrowse: Ez a kis rövid programocska kijelzi számunkra mely hostokon fut zeroconf (Rendezvous) szolgáltatás.

logKext: Ahogy a fejlesztő egyszerűen írja, ez az egyetlen kernel alapú ingyenes keylogger. Két verzióban elérhető. Az egyik a régebbi 10.2-es verzióra, a másik mar Tiger, sőt Univerzális Bináris formályában elérhető.

MacKrack: Ez talán az egyik leghasznosabb, hash brute forcer Maces stuff. A program a meglévő kódolt filet egy szótár segítségével próbálja megfejteni. Ehhez persze jó ha van jó vaskos szótárunk, ami minden féle jelszót tartalmaz… Maga a Brute Force program a Crypt, MD5, SHA-1, és Salted SHA-1 algoritmusokat támogatja. Egyszerű, de tudja amit kell. Nállam sajnos amint elindítanám a cracket kifagy. Nem tudom miért… :)

mackrack

Ezek a stuffok megtalálhatóak a következő oldalon, itt.

Mac Hack stuffs” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük