Leopard Mail Widescreen Plugin

Ahogy a monitorok egyre szélesebbeké váltak életem során, egyre inkább vágytam arra a Mail.app feature-re, ami a legtöbb Mac levelező programba és RSS olvasóba be van már építve. (ugyanúgy, ahogy minden the Microsoft email kliensbe is, ahogy hallottam): a 3 mezős, szélesvásznú megjelenítésre.

mail3panels

Nem is olyan régen, egy közismert maces oldal közzétett egy cikket a Letterboxról, a Tiger’s levelező programjához alkotott pluginról, ami szélesvásznú, azaz widescreen formát kölcsönöz a levelező applikációknak, mialatt a tárgy előnézetet a jobb oldalra helyezi. Habár a Letterbox nem működik a Leopardban, (írója azt állítja, dolgozik rajta) mégis van megoldás.

A Leopárd új pluginja, amit éppen most adtak ki, nem csak 3 mezős widescreen külsőt eredményez, de bevezet egy nagyon hasznos két soros tárgy előnézetet is, ami nagyon hasonlít az Entourage-hoz. Amikor ez a Mail.app plugin újrarendezi a levelező felszínét 3 vertikális oszloppá, az üzenet mező a képernyő jobb oldalra kerül. Egy widescreen Macen ez a megoldás még inkább „papírszerű” kinézetet kölcsönöz az emaileknek. Legalább 1280, ha nem 1440 pixelre lesz szükséged, a szélességet nézve, ha azt szeretnéd, hogy ez az elrendezés működjön nálad.

A WidescreenMailPlugin egy free download, ami letölthető a hivatalos oldalról itt.

Leopard Mail Widescreen Plugin” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük