Xorp Blog Podcast

Lego Digital Designer

A legó legújabban kiadott programja a Lego Digital Designer. A programmal a Lego a vevők felé szeretne nyitni. A programmal kis legó elemeket tudunk összeállítani. Több ezer kis darabot tudunk használni. Fantáziánknak így már nem szabhat semmi se gátat. Összeállíthatjuk kedvenc dolgainkat, és el is küldhetjük “terveinket” a Legonak. Ha pedig nekik megtetszik, és forgalomba hozzák, akkor százalékot kaphatunk. :) Milliós öttlet. :)

Bárki kélheti mostmár konstruktív fantáziáját. A program Windows, és Macintoshra is elérhető ingyen. A program hivatalos oldala elérhető itt.

Categories: Apple, Informatika

Looking Glass 3D LiveCD » « Asteriods Widget

8 Comments

 1. Ez a történet 1995-ig nyúlik vissza, amikoris James Jessiman a készleteinek leltározására megalkotott egy DOS-os programocskát, az LDraw-t s hozzá egy fájlformátumot az egyes elemek 3 dimenziós leírására.

  Hamar rákaptak a barátok és LEGO hívek, s formálódni kezdett egy kis közösség. James 1997-ben nagyon fiatalon elhunyt. A barátok és a közösség méginkább szívügyének érezte a programot és az új lehetőségeket s barátjuk emlékének megőrzése mára egy hatalmas közösséggé nőtt, rengeteg profi programmal, amelyet a LEGO sem hagyhatott szó nélkül, ők is kialakították a sajátjukat.

  A közösség oldala elérhető az ldraw.org címen, letölthetőek ingyenesen a programok (Win, Mac, Linux) és egy fantasztikus társaság tagja lehet, aki ráérez a digitális kockaőrület. :)

 2. Fú! Köszi szépen a hasznos kiegészítés!

 3. Vigyázat, állati függőségveszélyes (utálom a mostanság divatos addiktív kifejezést…) az LDraw csomag!

  Nem tudom, hogy Mac és Linux alatt milyenek a progik, örömmel látnék pár képet róluk akár itt vagy mailban. A win alattiak nagyon profik, gondolom a másik két platform alatt is jókt alkottak a srácok.

 4. hmmm! megprobaltam neked felrakni, de nekem elhalalozott Linux alatt. Ha szeretned, megprobalok egy maces haveromtol kerni infot rolla, mert o ajanlotta magat a progit is a Lego oldalan. O hasznalja is.

 5. Minden érdekel! :) Előre is köszi.

 6. Ja, nekem ilyeneket sikerült összebarkácsolni az MLCad és POV-Ray párossal:

  BrickShelf :: KACS

 7. Uhhh! Eleg durva dolgokat csinaltal. Gratula hozza. :) Minden elismeresem. Az emberem meg hetvegen meg elerhetetlen volt, de amint van kep publikalom neked!

 8. Köszi, megérkeztek a képek! :)

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: