Xorp Blog Podcast

Leendő Debreceni V. Beszéljükmac találkozó

Nagyon sok időnek el kellett telnie az utolsó debreceni összejövetel óta. Jöttek az ünnepek, a gondok, a kevés idő, és nem lett sose semmi. Igen, sajnos az emberek egyre elfoglaltabbak. Mégis, most úgy döntöttem magamhoz veszem a kezdeményezést, és kitűzök egy időpontot. Szerencsére a blogot is már egyre több Mac iránt érdeklő ember olvassa, így remélem ezeknek az “új” embereknek is esetleg felkelthetem az érdeklődését. Tehát akkor az új összejövetelről:

Nem tervezek előre semmilyen eseményt, mivel nagyon sok új dolog előtt állunk, szerintem lesz miről beszélni. Aki akar, tud hozzon gépet is, hátha lesznek olyanok akik csak azért jönnének, hogy Mac-et lássanak élőben. Remélem Mising most is készül nekünk valamilyen új különlegességgel.

Azt remélem mondanom se kell, hogy tessék hozni barátot, barátnőt, gyereket, unokát, szomszédot. :)

Időpontja: 2007 április 1. 15:00 Vasárnap, Helye: Pompeji étterem, Debrecen, Batthyány u 4.

(Hely ugyanaz ami eddig is volt, Pompeji étterem, Debrecen, Batthyány u 4. (Tel.: 52/416988) ez a kis sétáló utca a Kossuth és a Szent Anna utca között, a Kossuth u. felől a színházzal szemben a Szent Anna u. felől a Varga u-val szemközt) parkolási lehetőség bárhol a környéken. Én ehhez még annyit tudok hozzátenni, hogy ha jössz a buszmegálló felől, akkor kb. 10 m-t kell menned és balra keresd a nagy üveges bejárat, felülre ki lesz írva hogy POMPEJI oda kell jönni. Ha megtaláltad bejössz, balra ilyen sütis pult lesz, de nem ijedsz meg hanem mész egyenesen amíg el nem fogy az út és meg nem pillantasz bal kéz felől egy lejárót. Ha ez megvan és lejössz és már nem leszel messze tőlünk. Egy kör asztalnál ülünk majd. Ha a pincért a pultnál megkérdezed, hogy a lefoglalt rendezvényre jöttél, akkor odavezet.)

pompeji

Csak bíztatásként az eddigi bulik beszámolói és képei:

Első találkozó
Második találkozó
Harmadik találkozó
Negyedik találkozó

Categories: Apple, Általános, Debrecen

A 300 » « Macians – 2004. november 04.

7 Comments

  1. Másnaposan egy kajára mindig jó vagyok, akkor most sem maradhat ki ;)

  2. Szia! Én egy frissen Mac-esé lett kollégámnak ajánlottam a találkozót. Remélem el fog menni. Fogadjátok türelemmel.

  3. Ennek orulok, szivesen fogadunk mindenkit, kerdezzen, macet, macosx-et lasson. Igazabol ezert csinaljuk az egeszet. :)

  4. sajnos mivel,h én Szegedi vok de nagyon szívesen elmennék! :)

  5. Vannak akik szeghalomról, és ceglédről jönnek, igazából igen sajnos elég hosszú az út, bár mivel 3tól kezdődik simán ideérnél, csak hazafele 6-7 órás vonattal is gondolom csak 9-10 körül érnél haza. Ha gondolod nézz utána, szivesen látunk téged is!

  6. Atyaisten! De szarul néz ki a céges gépről irt kommentnél a fejlécem: böngésző IE, OS: WXP. Brrrr…, inkább megvárom, hogy itthonról szóljak hozzá :-)

  7. hehe, hat igen :) Ée se tudod tagadni!!! :) De nem jelent semmit, en meg “roman ip”-rol irok :p Ez van :) Szegeny ember vizzel :D

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: