Debreceni beszéljükmac találkozó

Az egész úgy kezdődött. hogy amikor Fancsung hozott nekem ramot. Én az állomáson vártam őt. Amikor jött fel, pár méterrel előtte egy srác egy új designos iMaccel. Nem tudom, az nem látszott hogy G5-ös vagy Inteles platform volt, e minden esetre, úgy döntöttem, ha a feljárón arra jön fel mint Petiék, akkor ráköszönök. Nem arra jött fel :( viszont úgy gondoltam egy topicot megér a beszeljukmac.com fórumában. Így is lett és meglepetésemre, nem a srác jelentkezett, hanem sok-sok olyan Mac-es akik debreceniek vagy van legalábbis debreceni kötődésük. Mivel közel tíz ember fele jártunk, aki jelezte, hogy na őt még akár máskor láthattam volna már, akkor úgy döntöttem, mi lenne ha összejönne ez a pár emberke. Nem akartam fő szervező lenni, kis embernek éreztem én magam, és 3 hete van meg a G4-es iMacem, mit pattogjak én, viszont úgy voltam vele, akárhová megyünk mindenképp benézek! Végül is sokan mondtak sok mindent, és egy bejegyzésben felvetettem, hogy ha én mennék én biztos a Pompeji-be mennék. Ez végül mindenkinek tetszett, és megszavazták, hogy oda megyünk. Én intézkedtem és ott jártunk, hogy én és Edit már félúton voltunk három fele a Kossuth utca felé.

Meg mondom őszintén, hogy valamelyest házigazdaként kellett éreznem magam, és ezért féltem, hogy kik lesznek, és milyen szinten fog menni a csevej. Amikor 5 perc késéssel (mint ahogy szoktam) megérkeztünk, már egy srác várt minket. Gyorsan leültünk, és belevágtunk az ismerkedésbe. Ki a másik, mit csinál bla bla… Gyorsan kiderült, hogy a volt Lilla át lett alakítva bulisabb hellyé, és ő ott (is) hang és fénytechnikával foglalkozik. Még mielőtt jobban belefolyhattunk volna a beszélgetésbe, már is megérkezett újabb vendégünk. Egy fogorvos személyében. Így már négyesben is alig tudtunk pár témában elmélyedni, mikor befutott egy fiatalabb pár, és immár hatan próbáltunk ismerkedni. Nem kellett sokat próbálkoznunk, mert a Kép Pont debreceni maces viszonteladóként befutott egy újabb vendég, és elhatároztuk szépen egyesével elmondjuk a lényesebb dolgokat. Ez jól is működött, kiveséztünk mindent és mindenkit. Pont a kör végére értünk volna, amikor két fiatalember személylében kialakult a vég létszám, kilenc fő keretein belül. A srácok iBookjaikkal jelentek meg (12"-os és 14"os típusokkal), és szépen kötetlenül minden féléről volt szó. Igazából nem akarta itt senki se erőltetni nagyon a Macintosh és számítógép mániát, ismerkedés szintjén megmaradtunk, mindent kiveséztünk, jókat ettünk, ittunk, és nagy szerencsémre mindenki meg volt elégedve a hellyel, mint színvonalilag, mint pedig árban. Hét óra fele közeledve (háromtól kezdődött, kicsit jól eltelt az idő….) lassan mindenki elkezdett készülődni haza, de megegyeztünk benne, hogy legközelebb is összejövünk. És ezt Misignek üzenném, hogy talán ez jó alkalom lehetne, mármint ezek a rendszeres összejövetelek pár új termék bemutatására (SZERINTEM), én legalább nagyon örülnék neki, ha egy egy terméket nem csak képen láthatnám, és olvashatnék róla, de meg is foghatnám is kipróbálhatnám, ha csak egy rövid este erejéig is.
Végül is szeretném megköszönni mindenkinek, ha nem is név szerint hogy eljött, és ezzel is erősítette a debreceni, és Maces szellemet, és bízom benne hamarosan megint összegyűlhetünk.

Debreceni beszéljükmac találkozó” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. És remélem a következőre már nekem is lesz időm elmenni… Boccs, csak a zenekarral számokat voltunk felvenni, de majd bepótoljuk :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük