Lakásfelújítás újabb szakasza: Előszoba

Bár már adtam szót róla, hogy kis házunk belső felújítás folyik. Most egy kisebb kaliberű dologhoz érkeztünk. Az előszobához. Ez nem más mint a ház belsejében L alakban lévő kis folyosó amiből a szobák nyílnak. Kis szűk folyosó, amire mi narancssárga színű tapétát álmodtunk meg ( persze pártsemlegesen :) ). Ez már fent is volt, viszont a nagyon divatossá vált fehér, gipszkarton díszléc még hiányzott. Ennek estünk neki. Talán valamelyest könnyebb dolgunk volt, mert csak 3 sarkot kellett csinálnunk, és kevesebb anyagot felhasználnunk. Mégis szenvedtünk vele. Délután négy órától (szavazás után), egészen hétig (szavazás lezárásáig) csináltuk. A Lacától kapott derékszög vágó sok mindent megoldott, de sajna sok mindent nem. A lényeg az hogy, kész van, és most már csak az én szobám lesz hátra, de az nagyon nagy munka lesz. Képet sajna még nem tudok mutatni, még mindig Editnél van a fényképező. Hamarosan jön a befejező munka tehát, amiről megint csak be fogok számolni.

Categories: Általános, Debrecen

2 Comments

  1. Hamarosan indítunk egy teljesen ingyenes kreatív lakásfelújítás tanfolyamot. Eddig nagyon érdekes témákat dolgoztunk fel. Szerintem téged is érdekelhet.

  2. Igen!

    Engem is érdekel. Ha hozzá mertek nyúlni a penész, gomba, salétrom kényes témájához, azt hiszem sokat segíthetek… :) Persze a vegyszerbarátoknak csalódást kell okoznom. Nem bánom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: