Keyword Manager az iPhotohoz

Már volt szó az iPhotóban tárolt képeink kulcsszavainak könnyebb managelhetőségéről, de akkoriban csak egy plusz beíró részt nyerhettünk azzal a pluginnel. Ezzel a mostani Keyword Manager pluginnel egy tényleges, szép és használható kulcsszó managert kapunk. A stuff egyszerű telepítése után két új iPhotoból megszokott stílusú ablak jelenik meg. A „felső” az aktuális képre vonatkozik, mindig amit kijelölünk. Ezek után lehetőségünk van megjeleníteni a képet kicsiben, és új kulcsszavat rendelni hozzá. A másik, alsóbb ablakban a már meglévő kulcsszavakat láthatjuk.

A kulcsszavakat egy fastruktúra szerűen mappákba tudjuk csoportosítani amiket ezek után egyszerűen tudunk alkalmazni a kijelölt képekre. Ez a kis kiegészítés ezzel a két ablakkal szebbé és kezelhetőbbé teszi a képeink kulcsszavainak kezelését. Amennyiben nincs a két új ablakra szükségünk egyszerűen kikapcsolhatóak, majd a felső menüsorból előhívhatóak egyesével is.

Sajnos a program nem ingyenes viszont ingyenesen kipróbálhatjuk 75 indítás alkalmával. Aki úgy gondolja, hogy megkönnyítheti a fényképei rendezgetését, az próbálja ki. A progi elérhető itt.

keyword_manager.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük