Jégkorszak 2: Áradás

Elmentünk, és megnéztük. Megmondom őszintén, kicsit féltem tőlle. Az első rész annyira tetszett sokadik látásra is, hogy féltem, hogy ez a második rész csak újabb bőr lehúzás lesz. Olvastam pár kritikát is, amik nem magasztalták fel, és kétes megjegyzéseket tettek. Végül is az jött le, hogyha az első tetszett akkor a második is fog, de ne várjanak tőlle sokat… Na sebaj. Gó mozi. Kis csapatunk már ott volt. Nem volt idegesítő, hogy 20 percet csúszott a kezdés, de már mindenki majdnem bepunnyadt.
Kezdetnek különböző animációs filmek előzeteseit tekintettük meg, és meg kell hogy állapítsam, hogy jó kis filmek lesznek… Utána pedig jött a filmünk végre már. A storyt nem akarom lelőni, de a kezdeni koncepció az, hogy állataink élvezik a felmelegedést, de fel kell hogy fedezzék, hogy egy hatalmas mélyedésben élnek, amit hamarosan a jéggát olvadása miatt elönt a víz. Barátainknak több állatársukkal együtt menekülniük kell… És jönnek a kalandok. :) 

Akkor most pár szót a benyomásról. Kegyetlen jó!!!! Ebben legalább annyi, ha nem több poén van elrejtve. Az újszereplők pedig sokkal jobban feldobják a történetet mint vártam. A két fiú oposszum, és a 90 tonnás lány oposszumra gondolok főleg. Persze régi karaktereink seszürkülnek el… És kiemelném, hogy a Motkány megint alkotni fog, és jelentős dolgokat véghez vinni a történetben.

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon jó lett, és ezek után bízom benne, hogy jön a harmadik rész is. Most pedig némi hivatalos információ:

Jégkorszak 2 – Az olvadás (Ice Age: The Meltdown)
magyarul beszélő amerikai animációs film, 91 perc, 2006

Rendező: Carlos Saldanha
Forgatókönyvíró: Jon Vitti
Zeneszerző: John Powell
Producer: Lori Forte

Szabó Sipos Barnabás – Ray Romano (Manfred hangja)
Geszti Péter – John Leguizamo (Sid hangja)
Berzsenyi Zoltán – Denis Leary (Diego hangja)
Bognár Gyöngyvér – Queen Latifah (Ellie hangja)
Mikó István – Jay Leno (Tóni hangja)
Molnár Levente – Josh Peck (Eddie hangja)
Gáspár András – Seann William Scott (Ropsz hangja)

Zenei rendező: Mericske Zoltán
Magyar szöveg: Tóth Tamás
Gyártásvezető: Fehér József
Szinkronrendező: Csörögi István

iceposzter.jpg

Jégkorszak 2: Áradás” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük