ITSH Bowling

Ez is volt. Céges bowling. Egy szlovák kolléga búcsúbulijával egybekovácsolt aktív pihenő est. Amikor megkaptam az első hivatalos meghívót eszembe se jutott, hogy én ott is leszek. Se kedvem nem volt, se nagy motivációm, gondoltam csendben elsuvasztom a témát, és simán nem megyek el. Majd rám lett szólva szépen és kevésbé szépen, hogy de menjek már, mert az jó lesz nekem is meg mindenkinek.

Persze erre a felkérésre is kapásból nemet mondtam, de aztán elgondolkoztam rajta, hogy ha búval baszott az ember, akkor azon nem sokat segít ha a lehetőséget se ragadja meg. Szóval duzzogva igent mondtam :)

Már az indulásnál vissza akartam fordulni, ugyanis olyan hideg volt, hogy nagyon. Fázott mindenem, és már a puha meleg ágyamat akartam. Na de semmi gond, gondoltam ahelyett hogy hisztiznék és kötekednék inkább csendben fortyogok.

Végül a pince melege, és a borzalmas átlátszó felesek hatása hozott egy kis életkedvet nekem is. Hozzátenném a végén sikerült ám a bowling pontszámaimon is javítani, és olyan hasznos információkkal lettem gazdagabb, mint hogy Windows Ferenc kollégám még sakkversenyeken is produkált figyelemreméltó eredményeket.

Lényeg ami lényeg, a végén nem bántam meg hogy erőt vettem magamon, mert egész jól sikerült eltölteni egy csütörtök estét. Szlovák kollégánkon is láttam, hogy nem feltétlenül törölné el az egész Magyar hon-t, és ha Kassa felé járok szívesen inna velem is egy korsó sört.

Az összes kép megtekinthető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük