iPhone iGO8

Már röppentek fel később állhírnek bizonyult elképzelések arról, hogy navigáció készülne az iPhone-hoz. Az alábbi videóban egy iGO 8 navigációs szoftver fut az úriember kezében lévő iPhone telefonon.

iGO_logo

Mint bebizonyosodot a felvétel a a CES 2008 kiállításon készült a Nav N Go standjánál. Azóta persze sorra jönnek az emberek akik megerősítik és sorra jönnek emberek akik cáfolják hogy ilyen létezik. A videón látszik, hogy az engine jól működik már, talán a felület még kicsit kidolgozatlan.

Azt mindenki csak találgatja, hogy mit tudhat a Nav N Go, hisz ők csak software-t csinálnak, és az iPhone-ban még nincs GPS vevő. Az Apple műhelyeiben már készül a GPS integrált iPhone, vagy csak valami szabványos kiegészítőre fejleszt az egyik hazánkban is jól ismert navigációs rendszer fejlesztő cég? Vagy esetleg ők kínálnak majd Hardwares és Softwares megoldást is?

Érdekes felvetések…

Play

iPhone iGO8” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Én anyit füznék hozzá, hogy nekem van iphonom és igo8 az szerintem jo párositás lenne vele mert gyors készülék erős navi hát és az utánozhatatlan hőérzékelöskijelző…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük