iChatUSBCam

Aki használja az iChat üzenő programot, az tudja, ha videó konferenciázni szeretne, ahhoz mindenképp iSight kamerákkal kell rendelkeznie mindkét (vagy több félnek). Erre a megszorításokra kínál kibúvót az iChatUSBCam nevű program, ami lehetőséget ad az iChathez különböző (PC-khez forgalmazott) USB-s webcamerák használatához iChatünkel. Így persze le kell mondanunk a garantált jó minőségű képi élményről, viszont megúszhatjuk jóval olcsóbban, mintha egy iSight árát kéne kicsengetnünk.

Ami még pozitívum (bár ezt csak Ub3r szájából hallottam), hogy elviekben a program installálása után lehetőségünk van arra, hogy csupán egyik fél rendelkezzen kamerával, és így is létrejöjjön a kapcsolat. A lényeg, hogy sokaknak nagy segítség lehet ez a program, főleg hogy lehetőségek között szerepel, az hogy videójelként a desktopunkat adjuk ki.. Akit jobban érdekel, és meg akarja nézni hogy milyen usb-s webcamerákat támogat a program. A hivatalos weboldal megtekintéséhez katt ide.

ichatusbcam

Categories: Apple, Informatika

1 Comment

  1. “Ami még pozitívum (bár ezt csak Ub3r szájából hallottam), hogy elviekben a program installálása után lehetőségünk van arra, hogy csupán egyik fél rendelkezzen kamerával,”

    Igen mert amelyik félnek nincs kamerája, annak az asztala fog megjelenni :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: