I+ – 2004. március 13.

A negyedik adás egy hangtechnikára kiélezett műsorra sikeredett. Dawe műsorvezetésével most is jelen vannak Mac-es részről megszokott Handárs, és Shooby. Bár most Shooby kiszorult a témából, ő tartotta a frontot chat és levelezés szintjén az adás ideje alatt. Handrás az iLife csomaghoz mellékelt GarageBand programot mutatta be, ami szerintem használhatóság és kreatívság szempontjából vitt mindent.

Ezen túl még két-két profi zenével foglalkozó társaság mérette meg magát egymással. Az adást még két gitáros fiatal ember is segítette, akik hozzájárultak a zenekészítéshez. Végezetül a két profi zenész csapat között elég heves vita alakult ki. Akit érdekel a zenekészítés mindenképp nézze meg ezt az adást.

Play

I+ – 2004. március 13.” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Király az i Podcast!

    A legujabb Macians adásokat is felteszed erre a szálra vagy lesz egy másik szál kifejezetten Maciansra? Vagy már annyira alacsony a színvonal hogy nem éri meg?!

  2. Itt szerintem egyertelmuen leirtam hogy igen. :) Eloszor az imac es utana jonnek a macianszok, mivel ezek egymasra epulnek bar mas neven futnak. Tehat amint vege az i nek egybol folytatodik a macianssal :d Remelem orulsz! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük