I+ – 2004. február 28.

Ez az első adás ami nekem megvan. Sajnos a legelső adás sehol sem volt elérhető, ha mégis valakinek meglenne hálás lennék ha eljuttatná hozzám. A legelső rész tartalomáról annyi derül ki, hogy PC-s Windows Xp-t telepítettek párhuzamosan a PowerMac G5 Mac Os X 10.3 Pantherrel és közben beszélgettek a két világ hasonlóságairól és különbségeiről.

Ebben a második adásban most tovább megy a két rendszer felhasználói programjainak kivesézése. Beépített programok, font kezelés, hosszú Ű,Ő, Remote Desktop, VNC, iPhoto, játékok, vírusok, PowerMac G5 bemutatása, flash benchmarking, iSight és iDVD bemutatása.

A műsor vezető Dawe, Pc-s oldalról Gemy és Orsi, Mac-es oldalról Handrás és Shooby. Az adás különlegessége még, hogy a iJoe, akinek neve már-már egybeforrt a magyar Macintosh világgal, is jelen volt még ebben az adásban.

Play

I+ – 2004. február 28.” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. most látom hogy van egy kis gond a videóval: az iPodra nem lehet rátenni, iTunes kifekszik alatta, mondván, hogy nem kompatibilis formátum. Ez egy kicsit gáz nekem, mert így 4-5 órán keresztül most konvertálgathatom az adásokat, ami nem kis bosszúság…

  2. Hat valoban megmondom, amikor foleg ezeket a regi reszeket ujrakodoltuk nem az volt a fo szempont, hogy iPod formatumi legyen. Bar eszembe juthatott volna valoban. Minden esetre elvileg a felbontasnak jonak kelene lennie es hat H.264-es mp4ekbe van kodolva. Az iPod adatlapja szerint ezt nem ene tudnia?

  3. iTunes lejátssza, persze. De mikor szinkronizálom az iPodot, kiírja, hogy ezt nem tudja, mert nem kompatibilis az iPoddal. Nem tudom miért. Viszont jó lenne kikísérletezni egy nagyon kicsi videón, hogy milyen beállításokkal megy egyből. Ugyanis ez nagyon sokat számítana, legalábbis nekem. Ezt a 2 órás műsort a mac-em 5 óra 34 percig kódolta újra… Erre nem vállalkozom még egyszer :S

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük