Grow ver 3

Már sok ilyen Grow tíousú logikai "építés sorrendiséges" játékot elemeztem ki és mutattam be. Ez nem tudom hogy maradt ki a sorból. Mostani küldesésünk egy gömböt benépesíteni és megfejteni, hogy is van a története, amit a készítők megálmodtak

A játék elérhető itt . Persze aki elakadna annak itt a segítsége:

kis kocka

narancssárga gömb – ekkor a kockából még egy kocka lesz

kék dombok – a kockák elkezdenek felfele osztódni, a narancssárga gömb pedig oszloppá kezd nőni

létra – ekkora kis létrakezdemény kezd a kockák mellett nőni. A dombok megnőnek, a narancs oszlop pedig nőni kezd, a kockákból egy lábkezdemény kezd kitűnni.

kis cső – A létra, és a narancs oszlop nő, a kocka lábakra kerül egy trörzs is

tojás – A kockáknak teljes felsőteste lesz, a létra nő, narancs oszlop nő, és a kis csőből fehér gömbök jönnek, amik a hegy felé állnak be

propeller – Kocka, létra, oszlop nő, a hegy feletti fehér felhőkből elkezd esni az eső.

hurrikán – A narancs oszlopból egy kis napocska bújik ki ami a felhőket eltűntetni. A hegyből kis patak fakad, ami a cső körül tavat hoz létre. A létra már a képernyőig ér. Robotnak már kezei is vannak.

fogaskerék – Robotnak feje is lesz, a létra már kiér a képernyőből, a tó körül fák nőnek, a propeller nagyobb lesz, a hurrikán is nagyobb lesz, a tojás megrázkódik.

tányér – A fogaskerék kisebb forgó masinává alakul, a tojás megint megrázkódik, a tóban a cső virággá nyit, a létráról lejön egy kék kis ember. A propeller már nagy színes forgó izévé vállik.

fekete csík – A kék emberke beszáll a robotba, a tojás héllyáról kiesik egy darab, a tányérról parabola lesz. A forgószél a propeller köré fonódik, és kisülés lesz.

fekete téglalap – a gömb aljából rakéta lesz és felrepíti a bolygót, a kis fogaskerékből iránytű lesz, aparabola addni kezd, a kis tojásból kikelt lény átváltozik lilás kék szárnyas vacakká.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük