El Compló – Grow klón

Aki már a blogon olvasgatta a jópofa Grow-os játékokat, és tetszett is neki az örülni fog. Ugyanis ráakadtam egy újabbra. Kicsit spanyolos beütésű és azért be kell, hogy valjam nem az igazni az eredetikhez képest, de jó pár perc élvezetet így is adott. :) 

A játék elérhető itt. Aki nem boldogulna vele pedig itt található a megoldás is:

Fa – Ekkor megjelenik a földünkön egy fa.
Kopasz Kisember – Az ember nekimegy a fának és három "cseppet" ráz ki belőlle.
Út – Út fektetődik le, a cseppekből nagyobb gömbök lesznek, és az emberkénk elkezd menni előrre.
Táska – Egy táska esik le, amiből egy emberke bújik ki. A gömbök egyesülnek, az emberkénk felmegy a fenti sarokba.
Csatornafedél – Csatornafedél leesik. A táskában ülő emberke fejére esik egy narancssárga gömb. Majd egy búra veszi majd körül Az út köré oszlopok nőnek. A gömböktovább nőnek.
TV – Tv kerül a felső sarokba amitől a csatornafedélből egy kisebb ház nő ki. Az út 2 szintessé növi ki magát, és a felhők a végéhez csoportosulnak.
Zongora – Zongora beesik. A kis kupolás emberkének antennája nő, és megjelenik egy aluljáró.
Pipás emberke – Az emberke oda megy a zongorához és leüt egy hangot. A tv bekapcsol és a kupolás, antennás emberke elkezd sugározni. A ház megint nő, másik feljáró jön létre. A föld mintha befüvesedne, minden esetre új színű földtakaró kerül lefedésre.
Autó – Az autó a felsű útra esik le. Egy medence jön létre az út után közvetlenül, majd amit a gömbökből eső tölti fel. A pipás emberke megcsókolja a kopaszt, mindketten berohannak a házba. Fellifteznek, majd a tetőn megjelenik a kopasz emberke.
Utolsó emberke – Egy új ember tűnik elő, lemegy az aluljárón a másik oldalon feljön egy mágnessel, ami az autót magához vonza. Az autó leesik a medencébe. A medencében lubickoló autóra egy piros gömb esik, és egy hallá változik, amit a kopasz emberke a tetőről kifog. És vége! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük