Grow RPG

Találtam egy tök aranyos kis flashes játék gyűjteményt. Az ötlet nagyon egyszerű. A lényege az hogy építkeznünk kell az oldalt található eszközökből. Minden körben történik valami. Minden már le rakott eszköz fejlődik. A mi feladatunk, hogy a helyes sorrendet megtalálva felépítsük a játék helyszínét, ami végül az aranyos kis történet végig fog menni.

Az első ilyen játék a Grow RPG nevet kapta. Aki maga akarja végigjátszani, és rájönni a helyes sorrendre, az ne olvassa tovább, hanem katt ide. Ha valaki viszont feladta, és reménytelenül szeretné látni a végkifejletet annak itt leírtam, hogy is kell:

Először a házat rakjuk le, annak nagyon sokat kell fejlődnie. Ezek után a démonunk ugrál egyet, és repedés lesz. Ezt a vízzel tudjuk majd megakadályozni, de még nem kell rakjuk le a fát, ami majd erdővé növi ki magát. Ezek után a kastéjt tegyük le. Majd az erdőn teljesen nagy lesz. Mire a szörny megint ugrik, még nagyobb szakadékok lesznek és egy kis területre szorítkozik egy szigetnyi fa. Most kell leraknunk mindenképp a vizet, ezzel tengereket létrehozva. Majd a több szintes tornyot ami folyamatosan fog nőni és tetejébe egy aranypáncél lesz majd. Ezek után a sziklát. Közben a démonunk szörnyeket vonultat fel ellenünk, amik szintén körről körre fejlődnek. Ha ez eddig megvan rakjuk le a ládikát, ami a kövekkel együtt egy nagy sziklás heggyé változik. És itt jön egy kis intró. A királysággá alakult várat megtámadja a sárkány, és királyunk épp hogy eltudja kergetni. Viszont egy kincset is nyer ezzel. Ezek után már csak a lejárat van, dobjuk is oda. Mire a királyság oda rejti el a talált kincset, és a faluból egy varázsló az erdőbe költözik. És indul is a történet. Először hősünk bemegy a varázslóhoz, ahol kardot és pénzt talál. Legyőzi első leggyengébb ellenfelét, majd a királynál megkapja a kulcsot és még pénzt. Bemegy a faluba, ahol hajóra száll és a kis szigetre megy, ahol egy bombát vesz magához. A toronyhoz igyekezve felmegy, és páncélt talál, majd legyőzi a második ellenfelet és a hegy háta mögötti lejárathoz megy, ahol a démon elleni szer lesz, és élet. A sárkányt, csak a király segítségével tudja legyőzni, majd irány a démon, amelyet először legyengít majd végez vele. Aranyos. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük