Grow Cube

Egy másik Grow flashes játék a Cube nevet viseli. Az egyik legbonyolultabb. De nagyon izgi. A lényeg egy barna kockából kell kialakítanunk valamit… :)

A játékhoz katt ide. Ha valakinek nem menne, akkor pedig leírom, mit ,hogy, milyen sorrendbe kell csinálni, és mi történik akkor:

emberke – Emberke lepottyan a földre.

Víz – Víz jelenik meg a föld alatt, mire a kis emberkénk leás és kis medencét alakít ki.

3db kis izé – A felső részre kis palánta félék hullanak le,majd az emberke osztódik, és így két sárga csöppség váj egy alagutat a medencétől a kocka széléig ahol vízesés jön létre. A víztől a felszín befüvesedik.

vödör – lekerül egy kis vödör a folyó túlsó partjára, majd az emberkék megint többen lesznek és szélre egy kis árkot vájnak. A palánták nőni kezdenek.

cső – Kis csődarab kerül a kocka felé szélre, majd azt a fává tornyosuló növények feljebb tolják, az emberkék egy csoportja még mélyebbre ásik és barlangot hoznak létre, míg egy másik kidöntve egy fát, átkel a folyó másik oldalára. Ott a vázává alakult vödörbe egy virágot tesz bele.

tűz – Tűz kerül a folyó másik partjára. A cső már teljes kanyart alkot, a fák megint nőnek, a kisemberek pedig teljesen kiássák a barlangot, és a kocka közép szélén három lyukat hoznak létre. A folyó másik oldalán üsté alakul a váza, és az emberkék ráteszik a tűzre a helyén pedig lyukat ásnak.

vájling -A vájling lekerül a kocka felszínének közepére,az egyik kisember kidönt még egy fát, létrát formázva ezzel a barlanghoz. Az üstől két emberke indul meg, ez egyik egy nagyobb hosszú növényt dob a rotyogó üstbe, míg a másik kis fáklyának valót tör a fáról, és a tűznél meggyújtva megy le a barlangba világítani. Az üst volt helyén, ahol lyuk volt, most a cső folytatódik a kanyarból és levezet a föld alá. A fákon csillagalakú termés jön létre.

csont – A kocka aljába bekerül egy csont, a fák valami hószerű dolgot hullatnak. A cső még tovább terjeszkedik, és most a három lyuk felé nyílik be. Az emberkék még lejjebb ásnak egy üreget, amiből a három lyuk alá három kis kiugrót döntenek le. Fent az egyik emberke kinyitja a folyót és a a víz lefolyik a másik oldal fele, ahol a három kis kiugró van, arra. Közbe a vájling toronnyá növi ki magát.

rugó – A három kiugró részre most három rugó kerül. A cső a kocka másik oldalán is megjelenik. A fáknak gömb alakú termése nő, amit az emberke leráz, és az üstbe dob, így kis sárga valami jelenik meg az üst felett. A csontból egy állat koponyája lesz amit kivájnak. A torony zöld lombokat növeszt.

labda – Labda bekerül a csőbe. A cső csatlakozik a toronyhoz, ami futurisztikus épületté alakult. A kisember a sárga gömböt a folyóba dobja, és besárgállik az egész vízfolyás. A rugók kis rugós tappancsokká alakulnak. Kivájják a kocka alját kis lyukakat formálva. A koponyát a sárga vízesés alá tartják amivel elvarázsolódik, és egy nagy gyík kerül a kocka alá. A kisemberek felmásznak, és egy valaki a futurisztikus épületbe felmegy és meglöki a labdát. A labda végigmegy a csövön, végig rugózik a tappancsokon, és a gyík fejére esik, ami felnyílik, és benne egy kis ember gratulál nekünk. A fej felnyomja a labdát, és megint kezdődik az egész előrről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük