Gravis: Müncheni Apple Bolt

Münchenbe járva-kelve persze folyton az járt a fejemben, hogy Németországban van hivatalos Apple képviselet, így több és szívonalasabb bolt is mint otthon nálunk. Az egyik nagy Apple rajongó, német kollégám (Helmut) ajánlott nekem egy helyet, hogy oda mindenképp menjek el. Így is történt.

gravis

El kell hogy mondjam, hogy nem voltam még előtte igazán Apple boltban, és a teljes aktuális gépkínálatot se láttam még sose élőben a látogatás előtt. Így nem nagyon van viszonyítási alapom, de a Gravis azért ennek ellenére is gyorsan megfogott.

A zöld és fehér színekben rikító bolt a hét-nap minden időszakjában eléggé látogatott. Persze sokan csak nézelődni, nyálat csorgatni járnak be, mégis lehet sokszor látni gépekkel távozó embereket is.

Azt gondolom ecsetelnem se kell, hogy az aktuális termékpaletta MINDEN tagja ki van állítva és ki is próbálható. Lépten, nyomon fiatal eladókba botlik az ember, és még angolul is tudtak. :) Lenyűgöző élmény volt. Úgyhogy gyorsan a „kedvenc” itteni helyemmé vált.

A képekről jól kivehető, hogy kiállítva is mennyi, de mennyi kellék, iPod található meg, de természetesen a weboldalukon külön webshopban is vásárolhatunk, illetve tájékozódhatunk az aktuális termékekről.

gravis

(Egyetlen fajó pont az volt, hogy a weboldalukon, angol nyelvet nem találtam csak németet) A bolt címe: München Tal 38 – Gravis München (Apple Hard- und Software-Spezialist). Weboldal: www.gravis.de Az ott készült képek megtekinthetőek itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük