Esti netezés az utcán

Hát kérem szépen ez az este is érdekes volt. Én arra számítottam, hogy Sobee majd szól, a nagy legénybúcsú közben, de várhattam rá. Ildikét szobafogságra ítélték, így úgy döntöttem Dorcy lányom notebookját szervizelem meg, mert valami miatt borzasztó hangja volt. Gondoltam, egyet és mivel jó idő van, szüleim meg had nyugodjanak békében, betettem a wifi routert az ablakba, hogy kiülünk a ház elé, és ott elleszunk. Így is lett.

Kérem szépen, felszerelkeztem újdonsült Sobee szállította Manchesterből importált sálammal, és a meccsre járós sálammal, és lementem a lányokhoz. Leültünk keresztbe az útra nekidöltünk a falnak, és már neteztünk is. Legközelebb kipróbálom milyen messziröl lehet a router kis antennáin át még netezni, de most -2 emelet + takarásból 50%os jelerősség volt. Msnezgettünk, zenéltünk, megcsináltam recsegésmentessé a hangot, majd mivel mondtam, hogy hozzanak fényképezőt, így fényképezgettünk. Íme itt vagyunk mi hárman, ahogy netezünk:

HPIM4931.JPG

Nagyon jól éreztünk magunkat, még ha meg-meg bámultak minket, akkor is. :) Az akci 2-2,5 órát bír összesen, de pont elég volt, mert olyan kemény volt a beton, hogy mind hármunk popsija teljesen eldeformálódott. Ezért legközelebb hozunk valami ülő alkalmatossaágot is. Készült még pár kép abból lehet itt csemegézni:

Zita sálakkal Dory Zita sálakkal De szeretjük egymást
MiszterX a sállal álva Na akkor most balról is MiszterX a sállal féltérden

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük