Eladó Cuccok 2018

Kedves érdeklődő, aki idetaláltál. Annyi költözés, lomolás és pakolás után végre sikerült összegyűjtenem és életre keltenem az eddigi felhalmozott “kacataimat”. Szinte mindet hosszú ideig használtam, de be kell látnom, hogy ha valaki mást tudnak szolgálni, akkor feleslegesen porosodnak nálam tovább. Sok esetben olyan dolgokról lesz szó, amiknek igazán nem is tudom a “valós” értékét, így ha érdekel és meg tudod indokolni, hogy miért legyen olcsóbb, akkor írj bátran.

Intel Gigabit kártya

 

 

Előtte HP Microserverben tengette életét. Most is kitűnően működik.

Ára: 1000 Ft ELADVA

Kingston KVR1333D3N9/8G

 

 

Szintén HP Microserverben voltak ezek a 8GB-os memóriák. Tökéletesen működtek.

Ára: 6000Ft / darab (6 egyben 30.000Ft) ELADVA

Transcend 2GB 1Rx8 DDR3L 1600 SO

 

 

2GB-os memória, előtte egy QNAP storageben ketyegett, ez is hibátlan.

Ára: 2000 Ft ELADVA

Western Digital WD30EFRX 3TB NasWare

 

 

Egy otthoni 2 lemezes backup NAS-ban szolgált 2 évet. Bővítés miatt feleslegessé vált. Minden hiba mentes.

Ára: 15.000 Ft

iPad Mini (első széria)

 

 

 

Az első iPad Mini-m, ami a mai napig bírja egy hét akksival (hihetetlen). Sajnos az Apple az iOS 9-el befejezte a támogatását. Plex, yotube, NAGYON alap használatra tökéletes. Esetleg családos helyre, ahol úgy is kis gyerkőc fogja használni. A hátulján a fekete szín apró részeken már kopik, de hibátlan, eredeti dobozában, töltővel eladó.

Ára: 20.000 Ft ELADVA

iMac 24-inch late= 2006

 

 

Ez az öreg Mac volt az életem harmadik Apple terméke. Nagyon sokáig bővítgettem, szépítgettem, de elment az idő felette. Az utolsó támogatott operációs rendszer 10.7.5 (Lion). Minden része ép, működőképes. 3GB RAM-al és 3TB frissen belepakolt HDD-vel adom. Illetve egy mechanikus Apple vezetékes billentyűzettel és vezetékes Magic Mouse-val. Az egyetlen szépséghibája, hogy ez a széria is melegedési gondokkal küzd. Ha a North Bridge felmelegszik, akkor a videókártya elkezd furácsa pixeleket rajzolni. A megoldás, hogy a ventillátorokat a normálisnál nagyobb fordulatszámon kell pörgetni. Ehhez felinstalláltam a megfelelő appot és be is álltottam. Így nincs melegedés és az abból fakadó videókártya tévesztés, de cserébe picit zajosabb a gép. Aki ezt meg akarja venni, az valószínüleg úgy se aktív munkára akarja használni.

Ára: 50.000 Ft

HP ML110 G5

 

 

 

Sok évig volt ez a HP szerver hű társam. A mai napig teljesen működőképes és bármilyen kis és közepes szerveres környezetet kielégít. Nálam sokáig VMware és Solaris rendszereket futtatott. 4 magos processzor, 8GB memória, 2 x 300GB disk és DVD író. Bátran ajánlom mindenkinek otthoni szervernek is.

Ára: 20.000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük