Album Art & Lyrics Thingy: Tökéletes megoldás iTunes borítókhoz és dalszövegekhez

Azt kell, hogy mondjam, itt a blogra is több bejegyzést írtam arról, hogy lehet a legegyszerűbben megoldani a zenéinkhez az albumborítók és dalszövegek beszerzését, ha nem rendelkezünk ITMS accountal. Lehet próbálkozni widgetekkel, meg minden egyébbel, mégis én állítom, hogy a most felfedezett programnál szolidabb és egyszerűbb nincs. A program telepítése után a menüsorunkban egy kis kör jelenik meg. Alapból piros ámbár ha zenét játszunk le zölden világítva, jelezvén hogy működik és dolgozik nekünk a háttérben. Kicsit becsapós, mert a programot az Applications mappába kell áthúznunk és elindítanunk először, onnantól viszont már mindig indulni fog magától.

A menüsorban a kis gombra kattintva és az első menüpontját kiválasztva tudjuk az alapbeállításokat megváltoztatni. Első sorban beállíthatjuk, hogy csak az egyes számokra alkalmazza a megtalált borítókat, vagy az albumból az összesre. Itt állíthatjuk be hogy minden rendszerinduláskor betöltődjön ez a program is, és hogy a feliratokat is szedje e le. Itt kihangsúlyoznám, hogy más hasonló programokkal ellentétben itt nem kell semmit se csinálnunk, hogy lementődjenek / hozzárendelődjenek a számokhoz a borítók. Én utáltam mindig manuálisan engedélyezni hogy hozzárendelődjön.

Ezen túl lehetőségünk van még helyspórolás végett csak a lekicsinyített képek hozzárendelni az adott számokhoz. Így ha egy több ezer pixel méretű borítót találna is, akkor is csak a mérethelyes kép fog megjelenni a háttértárolónkon. Amennyiben használunk Growl rendszerüzenő programot, a számokat meg is tudjuk jelenítettni.

Hogy még jobban szolgálja a kényelmünket, választhatunk országot is mely ország albumjait preferálja a program keresésnél. Utolsó lehetőségként pedig a dalszöveget olvashatjuk.

album art thing

A program szerintem mindent tud ami nekem eddig kényelmetlenséget, és gondot okozott. Csak ajánlani tudom mindenkinek, bár fizetős. Akit érdekel itt elérhető itt.

Album Art & Lyrics Thingy: Tökéletes megoldás iTunes borítókhoz és dalszövegekhez” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hat szerintem pontosan annyi magyar dolgot tud kezelni, amennyi magyar szam van ITMS-ben vagy amazonon. Ha gondolod szalj be a fejlesztesbe es rakd bele az origo vagy mas magyar zenebolt dolgait.

    UI: franko kis mikulas vagy :))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.