Cat Mario – Ha fel akarod magad idegesíteni

A Mario-t, mint ikonikus játék karaktert ki ne ismerné. A Nintendo a 80-as évek óta létező karaktere már számtalan játékban elevenedett meg. Mario rengeteg játékban, rajzfilmben, filmben és egyéb történetben szerepel a mai napig is. Megannyi kalóz játék is felhasználta már így-úgy a Marió karakterét vagy csak annak világát. A Cat Mario is egy ilyen játék lesz, de mégis kicsit unikum az eddig ismert játékok közül.
„Cat Mario – Ha fel akarod magad idegesíteni” olvasásának folytatása

Ezeket hallgatom 2015

Akik jobban ismernek, azok tudják, hogy körülbelül 2009 óta nincs kábel televízió a háztartásomban, és nem is követem a TV csatornák „broadcast” sugárzását. Az internetnek hála azt, és akkor nézek, amikor és amit akarok. Többnyire frissebben, eredeti forrásokból, és az én saját időbeosztásomhoz igazítva a tartalmakat. Ezek pedig többnyire automatikusan, azonnal, és minden eszközömön elérhetőek.
„Ezeket hallgatom 2015” olvasásának folytatása

iSCSI Ubuntu Linuxon – SCST-vel

Úgy adódott, hogy saját környezet tervezek, és mivel shared storagera van szükség (és nem fájlszinten) ill. nincs komolyabb összeg SAN-ra és fiberoptic-ra, kézenfekvő volt, hogy iSCSI-t fogok használni. Sokáig gondolkoztam a platformon is, adta volna magát a BSD alapú FreeNAS, de performanciában nem olvastam róla meggyőzőt. Lehetett volna Solaris is az OS és persze még több más is, de az Ubuntu mellett döntöttem végül.

„iSCSI Ubuntu Linuxon – SCST-vel” olvasásának folytatása