Tiny Thief: A legaranyosabb történet mesélés

Őszintén szólva nagy rajongója vagyok a ROVIO kiadó, Angry Birds termékvonalának. Elkapott, beszippantott, nem ereszt. Ennek ellenére már csömöröm van az ugyan olyan Angry Birds játékokból. Elkopott, megunt, nem eredeti már. Az Angry Birds GO!-nak örültem, hogy végre más játék mechanika, de ennek ellenére az mégsem jött be. Erre most itt van egy teljesen más játék a ROVIO-tól. Ezt pedig imádom! Nézzük is részletesebben.
„Tiny Thief: A legaranyosabb történet mesélés” olvasásának folytatása

OSX Messages Facebook chat

Nem tudom kinek lesz új és kinek lesz már lerágott csont, de én nem régóta döbbentem rá arra a tényre, hogy az OSX beépített Messages alkalmazásához hozzá tudjuk adni a Facebook chat funkciót is. Ezáltal Apple iMessages, Google, AOL, Yahoo! hivatalosan támogatott chat-ek mellett a Facebook beszélgetéseinket is tudjuk a Messages alkalmazás által kezelni.
„OSX Messages Facebook chat” olvasásának folytatása

Új vétel: Apple TV 1080p

Hétvégén elugrottunk Andrissal az egyik nagy bevásárló központba és meglátogattuk a Media Mark-ot. Millió ember, egymást taposva, és főleg a telefonok körül tülekedve. Miközben nézelődtünk megpillantottam egy kis piramist formát, amiket Apple TV dobozokból raktak ki. Kiárusításnak szánhatták, és a körülbelül 10 dobozka 15%-al le volt értékelve. Nem tudtam ott hagyni, és vásároltam egyet.
„Új vétel: Apple TV 1080p” olvasásának folytatása