Xorp Blog Podcast

Month: december 2013 (page 1 of 2)

Tiny Thief: A legaranyosabb történet mesélés

Őszintén szólva nagy rajongója vagyok a ROVIO kiadó, Angry Birds termékvonalának. Elkapott, beszippantott, nem ereszt. Ennek ellenére már csömöröm van az ugyan olyan Angry Birds játékokból. Elkopott, megunt, nem eredeti már. Az Angry Birds GO!-nak örültem, hogy végre más játék mechanika, de ennek ellenére az mégsem jött be. Erre most itt van egy teljesen más játék a ROVIO-tól. Ezt pedig imádom! Nézzük is részletesebben.
Continue reading

OSX Messages Facebook chat

Nem tudom kinek lesz új és kinek lesz már lerágott csont, de én nem régóta döbbentem rá arra a tényre, hogy az OSX beépített Messages alkalmazásához hozzá tudjuk adni a Facebook chat funkciót is. Ezáltal Apple iMessages, Google, AOL, Yahoo! hivatalosan támogatott chat-ek mellett a Facebook beszélgetéseinket is tudjuk a Messages alkalmazás által kezelni.
Continue reading

Boldog Karácsonyt 2013

Minden szerettemnek, barátomnak, kollégának, ismerősnek szeretnék sok boldog karácsonyt kívánni. Bízom benne mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek. Nekünk úgy telik.
Continue reading

Marvel Képregényfilmek

Előre kell bocsátanom, hogy képregény és képregényfilm mániás vagyok. Tehát a következőekben nem csak szubjektív vélemény, hanem mániákus, rajongói imádat is helyet fog kapni az írásban. A továbbiakban főleg, a Marvel univerzum által megálmodott filmekről fogok írni.
Continue reading

Új vétel: Apple TV 1080p

Hétvégén elugrottunk Andrissal az egyik nagy bevásárló központba és meglátogattuk a Media Mark-ot. Millió ember, egymást taposva, és főleg a telefonok körül tülekedve. Miközben nézelődtünk megpillantottam egy kis piramist formát, amiket Apple TV dobozokból raktak ki. Kiárusításnak szánhatták, és a körülbelül 10 dobozka 15%-al le volt értékelve. Nem tudtam ott hagyni, és vásároltam egyet.
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑