Solaris Ötödik Csapatépítés

Majdnem egy éve volt az előző csapatépítés. Egy év alatt annyi dolog történt velünk, mint a munkában, mint a magánéletben, hogy erre a kis összejövetelre nagy szükség volt. Bár tavaly még volt saját helyünk, most szűkölködtünk a lehetőségekben, viszont a debreceni Trófea kocsma és sütögető hely nagyon megfelelt az igényeinknek. Én voltam megbízva egy személyben az étel beszerzésével és előkészítésével, és leszállításával, ennek ellenére bízom benne megállta az étel a helyét, és senki nem maradt éhes.
„Solaris Ötödik Csapatépítés” olvasásának folytatása

Első Túra: Szarvaskő – Putnok

Az egész régebben kezdődött. Talán ott, hogy Tamás barátom elment megjárni az El Camino-t. Az élményeiről blogot is írt, illetve végignézhettem napról napra a történetét. Hamarosan 30 éves leszek, és tettvágytól buzgó módon elkezdett bennem forrni a gondolat, hogy egy ilyen túra nekem is kellene. Megküzdeni a természettel, erőpróbát tenni, illetve elszakadni a civilizációtól, és élvezni csupán a hegyek adta természetes lehetőségeket. Jött is Tamás, hogy menjünk túrázni! Wiki oldalról kiszemelt a nagyszerű kék túra útvonalat, és szépen leszerveztük az utat. Majd Tamás, Marcsi (Tamás feleség), és jómagam nekivágtunk a kalandoknak.
„Első Túra: Szarvaskő – Putnok” olvasásának folytatása

Új vétel: APC Back-UPS Pro 900

Igen, megint vásároltam. Viszont mielőtt bemutatnám az új szünetmentes tápegységet, először essen szó az előzőről. Anno írtam róla, hogy APC Smart-UPS 1000XL egységet szereztem be. Három évet élt nálam, és kitűnően működött. A lecserélés oka viszonylag egyszerű. A rákötött eszközöket racionalizáltam, konszolidáltam, így már a teljesítménye, mérete, és hát korosztálya sem volt megkövetelt. Hiába tűnt jó ötletnek a Web SNMP management kártya, nem igazán volt használva.
„Új vétel: APC Back-UPS Pro 900” olvasásának folytatása