Mobile Mouse Remote & Trackpad

Aki több írásomat is olvasta, az tudja, hogy amennyire lehet, szeretem a vezeték nélküli eszközöket. Billentyűzetet és trackped-et, amivel az ágyból is lehet boldogulni. Ennek ellenére a legtöbbet a közelemben lévő eszköz az iPhone-m. Adja magát így a helyzet, hogy lemerült vagy hirtelen eltűnt perifériák ellen védekezzünk egy alkalmazással, ami felruházza az iOS eszközünket a billentyűzet, illetve egér (trackpad) funkcióval.
„Mobile Mouse Remote & Trackpad” olvasásának folytatása

Hunters: Episode One

Régi játék a Hunters. Még két éve az iPhone 4-em vásárlását követően szedtem le az ingyenes verzióját. Tetszett is meg idegesített is. Most pedig a második rész megjelenésével az első részt teljesen ingyenessé tették. Úgyhogy le is csaptam rá. Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy a Hunters az egyik olyan játék, ami igazán fel tud idegesíteni az iOS-en.
„Hunters: Episode One” olvasásának folytatása

LDOM SUN (Oracle) cluster integráció

Misi bloggazda barátom kiváló cikket írt az LDOM-ok Veritas clusterbe való integrációjáról. A dolgok úgy alakultak, hogy munkám során hasonló környezetet kellett megtervezni és kialakítani. Az egyedüli különbség a magas rendelkezésre állást biztosító cluster alkalmazásban állt. Az igény ugyanis az volt, hogy ezt Oracle Cluster (régebben Sun Cluster) alkalmazással valósuljon meg.

„LDOM SUN (Oracle) cluster integráció” olvasásának folytatása

Voltcraft IPC-L1 töltő és Eneloop akkumulátor

Azóta küzdök az elemekkel és akkumulátorokkal, amióta elhatároztam, hogy leszámolok a kábelekkel az életemben. Vezeték nélküli már a hálózatom, az egerem, a billentyűzetem, a hőmérők, és megannyi apró mütyür. Viszont szinten mindig akkor van lemerülve benne az elem, amikor használni szeretném. Hihetetlen idegesítő tud lenni, és szerintem nem csak én szenvedek ettől a problémától. Mostani cikkben szeretnék bemutatni egy töltő-elem (újratölthető akkumulátor) párost, ami eddig a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtja számomra.
„Voltcraft IPC-L1 töltő és Eneloop akkumulátor” olvasásának folytatása