Xorp Blog Podcast

Month: október 2010 (page 1 of 2)

Sobee új vállalkozása AquaDecor

Ilyet se szoktam sűrűn, viszont igen is fontosnak tartom az emberek próbálkozásainak a támogatását. Most pedig egy igazán régi és jó barátom próbálkozásáról szeretnék beszámolni. Ez pedig az AquaDecor.
Continue reading

Új vétel: LaCie 5big Network 2

Eljött ez az idő is, amikor végre NAS Storage-ra tudom költöztetni a kis otthonom adatait. Választásom a LaCie gyártó 5big Network 2 típusú egységére esett. Eléggé otthoni kategóriába szánt kis masináról van szó, cserébe ez a második generáció már viszonylag sok hasznos és érdekes képességgel fel van ruházva. Erről szeretnék egy hosszabb bemutatót tartani, remélem érdemes lesz.
Continue reading

Cisco IOS – Switch specifikusan

A Cisco IOS alapzozás és VLAN és Trunk után folytatódjon Szakály Attila ismertetője. A mostani téma a switch specifikus dolgokkal kapcsolatban fog folytatódni.
Continue reading

Cisco IOS – VLAN és Trunk

A Cisco IOS alapzozás és security után folytatódjon Szakály Attila ismertetője. A mostani téma a VLAN-okkal és a TRUNK-el kapcsolatban fog folytatódni.
Continue reading

Cisco IOS – Security

A Cisco IOS alapzozás és Routing után folytatódjon Szakály Attila ismertetője. A mostani téma a security-val kapcsolatban fog folytatódni.
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑